Magazin Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Gerçek bir hayat hikayesi

Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Gerçek bir hayat hikayesi

Paylaş
Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Gerçek bir hayat hikayesi

Doğduğun Ev Kaderindir 1. bölümü TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı dizinin, ilk bölümünü izleyen dizi severler Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm fragmanını aramalara başlamıştı. Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölümde neler olacak?

“Doğduğun ev kaderinmiş. Kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş”

Haberin Devamı

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın senaryasonu yazdığı ve başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 1. bölüm ekrana geldi.

Doğduğun Ev Kaderindir, her insanın en büyük ve en derin sorusuyla başlıyor: insan kaderini değiştirebilir mi?

Gerçek bir hayat hikayesi!

Doğduğun Ev Kaderindir, “kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya” ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor.

Haberin Devamı

Doğduğun Ev Kaderindir 1. bölüm

Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm fragmanı için merakla bekleyen izleyenlere güzel haber: Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm fragmanları

Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm ile 15 Ocak Çarşamba saat 20.00'de TV8 ekranlarında olacak.