Spor Doğum gününde komada!

Doğum gününde komada!

Paylaş
Doğum gününde komada!

Fransa'da kayak yaparken düşerek ağır yaralanan eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in bugün doğum günü

Hastanede yaşam mücadelesi veren Michael Schumacher'i eşi Corinna Schumacher, babası Rolf Schumacher ve Formula 1 pilotu kardeşi Ralf Schumacher ziyaret etti. Kayak yaparken ağır yaralanan ve tedavisi süren eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in bugün 45'inci doğum günü nedeniyle sevenleri tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Alman pilotun eski takımı Scuderia Ferrari'nin, 45. yaşgünü dolayısıyla Schumacher'in kaldığı Grenoble Hastanesi'nin bahçesinde saygı duruşunda bulunacağı belirtildi. Ferrari takımı, taraftarlarını Schumacher'e destek olmak için ellerinde kırmızı bayraklarla hastane önünde sessizce saygı duruşuna çağırdı. Ailesi de, Michael Schumacher'in 45. doğumgünü için hastaneye geldi. Schumacher'in eşi Corinna Schmacher'in çok üzgün olduğu görülürken, babası Rolf Schumacher'in gözlerinden yaş geldiği görüldü.

Haberin Devamı

Doğumgünü dolayısıyla aileden yapılan açıklamada, Michael Schumacher'in savaşçı bir kişilige sahip olduğu ve yaşam mücadelesini bırakmayacağı belirtildi. Schumacher'in sağlık durumunun ise stabil olduğu belirtildi. Doktorları, beynin zarar görmemesi için Schumacher'in uyutulduğunu açıkladı.

Yedi kez Formula 1 şampiyonı olan Schumacher, Fransa'da kayak yaparken başını kayalıklara çarpmış ve ağır yaralanmıştı.

Michael Schumacher bütün zamanların en başarılı Formula 1 pilotu olarak kabul ediliyor. 19 yıllık kariyerinde 91 yarış kazanan Schumacher geçen yıl pistlere veda etmişti.