Gündem Doktordan kadına şiddete karşı ilginç tepki

Doktordan kadına şiddete karşı ilginç tepki

Paylaş
Doktordan kadına şiddete karşı ilginç tepki

Bursa Mudanya'daki devlet hastanesinde görevli Genel Cerrah Opr. Dr. İlker Şahin, kadına şiddete tepkisini farklı bir şekilde gösterdi. Dr. Şahin, poliklinikteki odasının kapısına, "Kadına el kaldıran hayvanlara bu poliklinikte bakılmamaktadır. Veterinerler tarafından hizmet verilmektedir" yazısını astı

Kadına şiddete gösterdiği ilginç tepki Opr. Dr. İlker Şahin'i sosyal medyanın ilgi odağı haline getirdi.

Poliklinikteki odasının kapısına, ’Kadına el kaldıran hayvanlara bu poliklinikte bakılmamaktadır. Veterinerler tarafından hizmet verilmektedir’ yazısı asan Dr. Şahin, "Bizler doktorlar olarak hipokrat yemini ettik. Herkesi muayene ederiz. Ben sadece kişisel tepkimi ortaya koymak amacıyla kapıma böyle bir yazı yazdım. Amacım toplumsal farkındalık yaratmaktı" dedi.

Haberin Devamı

Dr. Şahin, silah ruhsatı almak için kendisine başvuran kişilere kadına şiddet uygulayıp uygulamadığını sorduğunu, uyguladığını söyleyen kişilere ise sıcak bakmadığını söyledi.

"KADINA ŞİDDET UYGULAYAN HASTLARA İÇİM KAN AĞLAYARAK BAKACAĞIM"

Yazısını gören sadece hastaların değil diğer polikliniklere gelen kişilerin de kendisini kutladığını söyleyen Dr. İlker Şahin, bir soru üzerine kadına şiddet uygulayan kişilerin hasta olarak gelmeleri halinde onlara içinin kan ağlayarak bakacağını belirtti.

DHA