Magazin 'Dolandırıcıların elinden beni Tolga kurtardı'

'Dolandırıcıların elinden beni Tolga kurtardı'

Paylaş
'Dolandırıcıların elinden beni Tolga kurtardı'

Günay Musayeva, Türkiye'ye geldiği ilk yıllarda avukat Z.T. ve Ramazzo adlı modacı tarafından dolandırıldığını açıkladı

Tolga Karel’le evlendikten sonra Türkiye’ye yerleşen Best Model Azerbaycan birincisi Günay Musayeva, bu süreçte yaşadığı sıkıntıları anlattı

Haberin Devamı

. Azeri güzel, kendisi için Türkiye’de oturma ve çalışma izni alacağı vaadiyle 20 bin dolar parasını alıp tüm resmi evraklarına el koyduğunu iddia ederek şikâyetçi olduğu avukat Z.T.’nin, bu paranın bir kısmını kendisine iade ettiğini ancak aralarında üniversite diplomasının da bulunduğu resmi evraklarını hâlâ geri vermediğini belirtti.

PARAMI ÇALDILAR

Türkiye’ye ilk geldiği dönemde, Tarkan’ın modacısı olarak adını duyuran ancak daha sonradan modacı olmadığı ortaya çıkan Azeri Ramazzo’nun da kendisini dolandırdığını öne süren Musayeva, “Ramazzo, beni üne kavuşturacağını, önemli cast ajanslarıyla bağlantıları olduğunu söylemişti.

Kendisi, ajansların benimle ilgilendiğini söyleyerek 10 bin dolarımı çaldı. Sonradan Tarkan’a deri ceket yapacağını, Sibel Can’a kıyafet tasarlayacağını da söyledi ama bunların da doğru olmadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kendisinin avukatlığını beni dolandıran avukat yapıyor. Bu avukat, evrakta sahtecilik yaptığı için barodan da kovulmuş biri” diye konuştu.

BENİ TEHDİT ETTİ

‘Modacı Ramazzo’ olarak kendini tanıtan kişinin gerçek adının ‘Ramaz’ olduğunu ve Azerbaycanlı değil Gürcistanlı olduğunu belirten Musayeva, “Düğme dikmeyi dahi bilmeyen ama kendini modacı olarak tanıtan bu kişinin asıl işi muhabbet tellallığı. Artık tanındı ve yalanları geçmez oldu. Onun mankenleriyle çalışma tarzı benim tarzıma uygun değil” dedi.

Azeri güzel, Ramazzo’nun kendisini “Benimle ilgili konuşursan yüzüne kezzap atarım” diye tehdit ettiğini de sözlerine ekledi.

(Habertürk)