Ekonomi Dolar bozdurana uydu cihazı hediye

Dolar bozdurana uydu cihazı hediye

Paylaş
Dolar bozdurana uydu cihazı hediye

Eski AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, 500 dolar bozduran ve resmi makbuzu ileten herkese uydu cihazı hediye edeceğini Instagram hesabından duyurdu

Partisinin 2023 hedeflerinin gerçekleştirilmesi ve genel merkezin çalışmalarının önünü açmak için geçtiğimiz nisan ayında AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevinden istifa eden İhsan Küreci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Yastığının altında dövizi olanlar gelsin parasını TL’ye dönüştürsün’ çağrısına destek verdi.

Küreci, kendi soyadını taşıdığı bilişim mağazasına, 500 dolar bozduran ve resmi makbuzu getiren herkese, uydu cihazı hediye edeceğini duyurdu. İşadamı Küreci, Instagram hesabından, "Firmamız sözde değil, özde Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında aynı safta olduğunu belli etmiştir. Firma olarak hiçbir zaman dövizle iş yapmadığımız için böyle bir destekle ülkemize, milletimize ve vatanımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz. 500 dolar bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlarımıza uydu cihazı hediyedir. Şimdiden alanlara hayırlı uğurlu olsun" paylaşımında bulundu.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

Haberin Devamı