Ekonomi Dolar güne nasıl başladı? Ne kadar?

Dolar güne nasıl başladı? Ne kadar?

Paylaş
Dolar güne nasıl başladı? Ne kadar?

Piyasaların gözü kulağı bugünkü Amerikan ara seçimlerine kilitlenirken doların seyri de merak ediliyor. Dün günü yükselişle tamamlayan dolar bugün sabah saatlerinde yatay seyrediyor. Peki dolar ne kadar?

ABD ara seçimi devam ederken gözler dolara çevrilmiş durumda... Dolar sabah saatlerinde yatay bir seyir izliyor. Dün 5,7766 ile günü kapatan dolar bugün saat 09.00 itibarıyla 5,3788'den işlem görüyor. Euro ise 6,16 TL seviyelerinde...

Haberin Devamı

ÇOĞUNLUK DEMOKRATLARA GEÇTİ

ABD'deki kritik ara seçimlerinde kesinleşmemiş sonuçlara göre Demokratlar, Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu Cumhuriyetçilerden aldı.

Demokratlar Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu kazanarak ABD Başkanı Donald Trump'ın vergi ödemeleri ve 2016'daki başkanlık seçimlerinde ekibinin Rusya ile bağlantıları olduğu iddiaları inceleme yetkisini elde etti.

Demokratların Temsilciler Meclisi'nde kontrolü sağlaması Trump ve Cumhuriyetçi partinin yasama gücünü de törpüleyecek. Trump'ın seçim vaatlerinden olan Meksika sınırına duvar örmesi için gereken ödeneği bulması büyük ihtimalle imkansız hale gelirken, ikinci bir vergi indirimini de hayata geçirmesi zorlaşacak.