Ekonomi Dolar güne nasıl başladı? Ne kadar?

Dolar güne nasıl başladı? Ne kadar?

Paylaş
Dolar güne nasıl başladı? Ne kadar?

Dolar ne kadar? Euro kaç lira? ABD Merkez Bankası'nın faizi sabit tutmasının ardından döviz kurundaki son durum buün bir hayli merak konusu oldu. İşte son durum...

Dün piyasalar ABD Merkez Bankası kararına yoğunlaşırken, Fed Gösterge faiz oranını, beklentiler doğrultusunda 2,00-2,25 aralığında sabit tuttu. Bu karar sonrası bugün dolardaki son durum merak ediliyor. Dolar ne kadar? Euro kaç lira?

Haberin Devamı

DOLAR NE KADAR? EURO KAÇ LİRA?

Bugün sabah saatlerinde dolar ufak bir artışla saat 10.19 itibarıyla 5,4837'den işlem görüyor. Euro ise 6,21 TL seviyelerinde...

YURT İÇİ VERİ AKIŞI ZAYIF

Analistler, bugün yurt içinde veri akışının zayıf olduğunu, yurt dışında İngiltere’de 3. çeyrek büyüme, ABD’de ekim ayı Üretici Fiyat Endeksi ve kasım ayı Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi verilerinin takip edileceğini belirtti.

Teknik açıdan dolar/TL’de 5,35’nin destek konumunda bulunduğunu, bu seviyenin altında kapanışlar olması durumunda 5,10 ve 4,95 seviyelerinin gündeme geleceğini ifade eden analistler, 5,50 seviyesinin ise direnç olarak izleneceğini kaydetti.