Gündem Dolmuşta genç kadına küfür eden maganda yakalandı

Dolmuşta genç kadına küfür eden maganda yakalandı

Paylaş
Dolmuşta genç kadına küfür eden maganda yakalandı

Ankara'da bindiği dolmuşta tartıştığı kadına küfürler edip, dövmeye kalkışan ve büyük tepki çeken maganda daha fazla kaçamadı!

Olay, 30 Ağustos'ta Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana geldi. Talatpaşa Bulvarı üzerinde seyir halinde olan dolmuş içerisinde seyahat eden Nazan B. ile İzzet Atılkan arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası İzzet Atılkan, genç kadına küfürler edip, fiziksel saldırıda bulundu. Nazan B., yaşadığı anları cep telefonuna kaydederek sosyal medyada paylaştı. Görüntüler büyük tepki topladı. Nazan B., bu kişi hakkında daha sonra suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yaşanan olay sonrası gasp büro amirliği ekipleri İzzet Atılkan'ın yakalanması için çalışma başlattı. İzzet Atılkan'ın bulunabileceği adres ve yerler sık sık kontrol edildi. Yapılan çalışmalar neticesinde İzzet Atılkan, önceki akşam Ufuktepe Osmangazi Caddesi'nde polis tarafından yakalandı.

GBT sorgusunda, Atılkan'ın 'hakaret, 'basit yaralama ve yaralama' suçlarından cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. Atılkan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.