Dünya Donald Trump ve Melania Trump'ın corona virüs testi pozitif çıktı!

Donald Trump ve Melania Trump'ın corona virüs testi pozitif çıktı!

Paylaş
Donald Trump ve Melania Trump'ın corona virüs testi pozitif çıktı!

ABD Başkanı Donald Trump, yakın danışmanlarından Hope Hicks'in yeni tip corona virüse yakalandığını doğrulayarak, kendisi ve eşi Melania Trump'ın da test yaptırdığını açıklamıştı. Gelen bir son dakika bilgisine göre, Donald Trump ve eşi Melania Trump'ın test sonucu pozitif çıktı.

Trump, Fox televizyonunda katıldığı Sean Hannity'nin programında, basında Hicks'in Kovid-19'a yakalandığına yönelik çıkan haberleri doğruladı. Kendisinin ve eşi Melania Trump'ın Hicks ile yakın temas halinde olduğunu belirten Trump, "Hope her zaman maske takıyordu ama testi pozitif çıktı. Az önce test yaptırdım, Melania da yaptırdı. Karantinaya girip girmeyeceğimizi ya da virüse yakalanıp yakalanmadığımızı bilmiyorum. Ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İkisinin de testi pozitif çıktı

Gelen bir son dakika bilgisine göre; ABD Başkanı Trump ve eşi Melania'nın corona virüs testi pozitif çıktı. Trump, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, danışmanı Hicks'in Kovid-19 testinin pozitif çıktığını anımsattı. Hicks'in "kısa bir mola bile almadan çok fazla çalıştığını" vurgulayan Trump, danışmanının Kovid-19'a yakalanmasını "korkunç" olarak niteledi. Amerikan basınının, konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberlerde, Hicks'in perşembe günü yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıktığı belirtilmişti. Hicks'in, Trump'ın salı günü başkanlık tartışması için gittiği Ohio ziyaretinde Trump ile aynı uçakta olduğu bildirilmişti.

Trump, Fox televizyonunda katıldığı Sean Hannity'nin programında, basında Hicks'in Kovid-19'a yakalandığına yönelik çıkan haberleri doğrulamıştı.

Haberin Devamı