Siyaset Dört eski 'kardan' bakan!
Paylaş
Dört eski 'kardan' bakan!

Meclis Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu'nun eski bakanlarla ilgili kararını protesto için MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis bahçesine 4 kardan adam yaptırdı.

Meclis Yolsuzlukları Soruşturma Komisyonu'nun 4 eski bakanı oy çokluğuyla 'Yüce Divan'a sevk edilmemesi' yönünde kararına muhalefetin protestoları sürüyor.

Haberin Devamı

Tabelalar, yürüyen bilboardlardan sonra şimdiki protesto yöntemi ise kardan adam oldu. Meclis bahçesinde dört kardan adam ile yanlarında çikolata ve ayakkabı kutusunu görenler önce şaşırdı.

Ardından bunun bir protesto olduğu ortaya çıktı. Kardan adamları protesto için MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın yaptırdığı öğrenildi.

Eski bakanları çağrıştırdığı belirtilen kardan adamların yanına çikolata ve ayakkabı kutusu da koyduran Vural bir danışmanını da başına nöbetçi dikti.

Meclis bahçesindeki bu görüntü ile 17-25 Aralık Yolsuzluk soruşturmasını hava şartlarını da kullanarak gündemde tutmayı amaçladığı belirtiliyor. Öte yandan Vural'ın Meclis'te düzenleyeceği basın toplantısında 4 eski bakan hakkında verilen kararla ilgili konuşması bekleniyor.

Haberin Devamı