Döşemealtı Döşemealtı'nda bamya çorbası buluşması

Döşemealtı'nda bamya çorbası buluşması

Paylaş
Döşemealtı'nda bamya çorbası buluşması

Döşemealtı'nda bamya çorbası buluşması

Veli KÖKEN /DÖŞEMEALTI, (DHA) - DÖŞEMEALTI'nda yaşayan Konyalılar bamya çorbası etkinliğinde bir araya geldi. Belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri yöresel etkinlikte Konyalıları yalnız bırakmadı.

Döşemealtı Konyalılar Derneği tarafından düzenlenen Bamya Çorbası buluşmasında hem ilçede yaşayan hem de Antalya merkez ve diğer ilçelerinde yaşayan Konyalılar bir araya geldi. Konya'nın en önemli kültürel eserlerinden biri olan yöresel yemeği bamya çorbası etkinliğinde Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri ve sivil toplum kuruşu temsilcileri de Konyalıların misafiri oldu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ev sahibi konumundaki Döşemealtı Konyalılar Derneği Başkanı Mehmet Ali Kocaoğlu, katılımcılara davetlerine icabet etmeleri dolayısıyla teşekkür etti. Etkinlikte misafirlere hitap eden Akdeniz Konyalılar Federasyonu Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz de bu tür etkinliklerin hemşehrilik bilincinin yanı sıra toplumların birbirleriyle entegre olmalarına büyük katkı sağladığını belirterek, davetlerine katılanlara teşekkür etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de etkinliğe katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, Konyalıların bu tür etkinliklere gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı