Kültür - Sanat Dövme ustaları İstanbul'a geliyor!
Paylaş
Dövme ustaları İstanbul'a geliyor!

Dünyaca ünlü dövme ustaları, ekim ayında İstanbul'da düzenlenecek İstanbul Tattoo Convention 2015'te bir araya geliyor

Türkiye'de ilk defa 2012 yılında gerçekleşen İstanbul Tattoo Convention 2015, bu sene de Türkiye ve dünyada ün yapmış dövme ustaları ile dövme tutkunlarını 2-3-4 Ekim'de Maslak Arena’da buluşturacak.

3 gün boyunca İstanbul Tattoo Convention 2015'te Hollywood yıldızları ve dünyaca ünlü sporcuların dövmelerini yapan ünlü dövme sanatçıları hünerlerini sergilerken sürpriz şovlar ve konserlerle festival tadında bir hafta sonu sizleri bekliyor.

İstanbul Tatoo Convention, Türkiye'de sadece dövme festivalinin ötesine geçerek, dövme kültürünün bir yaşam tarzı olması ile küresel izleyicilerin ve basının ilgi odağı haline geldi. Türkiye'nin ve dünyanın en önemli dövme sanatçılarının yer aldığı bu program, dünyada bu konuda ciddi tecrübelere sahip benzer festivallerin saygıyla desteklediği bir şov olarak Türk fuarları takvimindeki yerini güçlü bir şekilde sağlamlaştırdı.

Ziyaretçi kitlesi her yaştan insanlardan oluşan İstanbul Tatoo Convention'da, standlarda yapılan çalışmalar gün boyu takip edilebilir. Standlarda yapılan dövmeler, 'en iyi dövme sanatçısı' ve 'en iyi dövme' kategorilerinde yarışarak ödüllendirilir.

Haberin Devamı