Magazin Doya Doya Moda 13 Ocak Çarşamba günü birincisi kim oldu? Puan durumu ne?

Doya Doya Moda 13 Ocak Çarşamba günü birincisi kim oldu? Puan durumu ne?

Paylaş
Doya Doya Moda 13 Ocak Çarşamba günü birincisi kim oldu? Puan durumu ne?

Doya Doya Moda'da yeni haftanın üçüncü konsepti belli oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün 14.15'te ekrana gelen büyük beden moda yarışmasında her gün jüri üyelerinin belirlediği konsepte uygun kombini en iyi yapabilmek için yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. 13 Ocak Çarşamba günü birincisi kim? Doya Doya Moda puan durumu ne?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da haftanın üçüncü günüde yarışmacılar altın kolyeye sahip olabilmek için kıyasıya yarışıyor. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in oturduğu Doya Doya Moda'da 14 yarışmacı, haftanın beş günü belli bir konsept dahilinde yaptıkları kombinlerle yarışıyor. 13 Ocak Çarşamba günü birincisi kim? İşte puan durumu

Haberin Devamı

Doya Doya Moda 13 Ocak birinci kim?

Doya Doya Moda hafta içi her gün 14.15'te ekrana geliyor. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadın ve 7 erkeğin, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği yarışmanın her bölümünde belli bir konsept oluyor. Doya Doya Moda 13 Ocak Çarşamba günü yarışmacılar jürinin belirlediği konsepte uygun kombini yapmak için yarışıyorlar. Doya Doya Moda 13 Ocak Çarşamba günü birincisi kızlarda Birben olurken erkeklerde ise 20 tam puanla Emre oldu.

13 Ocak puan durumu

Serap : 7

Birben: 19

Ayşegül: 7

Rabia: 16

Özde: 9

Bahar: 13

Ceren: 17

Furkan: 8

Emre: 20

Erhan: 11

Ufuk: 10

Mehmet: 19

Ahmet: 10

Batıcan: 19