Bakım Dr. Yunus Doğan karın germe ile ilgili merak edilenleri anlattı

Dr. Yunus Doğan karın germe ile ilgili merak edilenleri anlattı

Paylaş
Dr. Yunus Doğan karın germe ile ilgili merak edilenleri anlattı

İnce bir bel ve fit bir vücut her birimizin hedeflerindendir. Bu hedeflere ulaşmak için saatlerce spor yapar, hatta spor salonlarına tonla para öderiz. Op. Dr. Yunus Doğan, spor ve diyet gibi uzun vadeli uygulamalar yerine karın germe estetiği ile bu hedefe en hızlı ve en etkili şekilde ulaşılabileceğini söyledi.

Karın bölgesinde yaşanan deformasyonlar birçoğumuzun kabusu. Düzensiz kilo alıp verme, gebelik ve diğer bir çok sebepten ötürü karın bölgesinde ciddi deformasyonlar oluşmaktadır. Hatta ve hatta kas deformasyonlarının aşırıya kaçması neticesinde oluşan deri fazlalığının sporla ya da diyetle toparlanması mümkün değildir.

Haberin Devamı

Cilt fazlalığı ve kas deformasyonları gibi problemleri ortadan kaldırarak pürüzsüz ve sıkı bir hale getirebilmenin sadece karın germe ameliyatı ile mümkün olabileceğini belirten Dr. Yunus Doğan, karın germe ameliyatlarında sadece cilt fazlasının değil aynı zamanda ayrışan ve gevşeyen karın kaslarının da düzeltildiğini söyledi.

Liposuction ameliyatlarının da bu hususta uygulanabileceğini belirten Dr. Doğan, böylelikle ince, sıkı ve dümdüz bir karna sahip olunabileceğini vurguladı. Ameliyatın oldukça güvenli olduğunu söyleyen Dr. Doğan, ameliyat bitiminde fazla sıvıyı dışarı almak amacıyla “dren” adı verilen iki tüpün yerleştirileceğini belirtti.