Yenimahalle Drift tutkunları, Yenimahalle'de bir araya geldi

Drift tutkunları, Yenimahalle'de bir araya geldi

Paylaş
Drift tutkunları, Yenimahalle'de bir araya geldi

Drift tutkunları, Yenimahalle'de bir araya geldi

ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Yenimahalle ilçesinde düzenlenen 'Yer6Fest Otomobil Festivali'nde drift tutkunları bir araya geldi.
A City Premium Outlet alışveriş merkezinin açık otoparkında düzenlenen festivale, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Feridun Güngör, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcı Yaşar Neslihanoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yenimahalle Belediyesi'nin destekleriyle klasik otomobillerin sergilendiği ve renkli görüntülere sahne olan festivalde, drift severler ile modifiye tutkunları da yer aldı. Lastik, turbo, motor yedek parçaları, ses müzik sistemleri satan firmaların da sponsor olduğu etkinlikte, Yer6Fest üyeleri ‘Sokaklar değil, pistler konuşsun’ sloganıyla şovlarını gerçekleştirdi. Driftseverlerin hünerlerini sergilediği gösterilerde, ünlü drift pilotu Murat Yolcu izleyicilerden büyük ilgi gördü.
Gençleri gösterilerinden dolayı tebrik eden Başkan Yaşar, "Drift bir spordur. Sokaklarda değil, drift için belirlenen alanlarda yapılmalıdır. Bunun için drift sporuna diğer belediyelerle de görüşülerek bir yer verilmelidir. Bu sayede hem sporcuların hem de vatandaşların can güvenliği sağlanmış olur" dedi.
Yer6Fest Başkanı Kenan Şimşek de, "Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar desteğini verdi, bu alanlarda bize drift yapma imkânı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı