Türkiye (Son Dakika) Drift yapan sürücüye mahalleliden dayak!

Drift yapan sürücüye mahalleliden dayak!

Paylaş
Drift yapan sürücüye mahalleliden dayak!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, gece yarısı kamyonetiyle drift yapan 34 yaşındaki Murat Çetin, rahatsız olan mahalle sakinleri tarafından yakalanarak dövüldü. Olay, güvenlik kamerasına da yansıdı

Olay, dün gece Ömerli Mahallesi Kaynarca Konutları önünde meydana geldi. İddiaya göre mahalle sakinleri, 67 TF 736 plakalı kamyonetiyle patinaj çektirip drift yaparak çevreyi rahatsız eden sürücüyü polise ihbar etti. Sürücü, mahallede önlem alan polisin ’dur’ ihtarına uymadı. İzini kaybettiren sürücü, bir süre sonra tekrar mahalleye gelerek drift yapmaya devam etti. Sürücü, daha sonra aracını park edip Kaynarca Konutları önündeki durağa oturdu.

Haberin Devamı

Mahalle sakinlerinden İlhan Akcan, Murat Çetin’in yanına giderek tepki gösterdi. Çıkan tartışma kavgaya döndü. Sürücünün mahallede bulunan arkadaşları da gelince kavga büyüdü. Sopaların kullanıldığı kavgada İlhan Akcan, yaralandı. Bu sırada gelen mahalleli, sürücü Murat Çetin’e saldırdı. Arkadaşları ise kaçtı. Bu sefer İlhan Akcan ve mahalle sakinleri sürücüyü tekme tokat dövdü.

Güvenlik kamerasına yansıyan kavgada polis, sürücüyü mahallelinin elinden alıp ekip aracına bindirdi. Sürücü Murat Çetin ve İlhan Akcan, Ereğli Devlet Hastanesi’nde doktor raporu alınmasından sonra ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

Özgür OKUMUŞ / DHA