Magazin Dublörünün ayağı kırıldı

Dublörünün ayağı kırıldı

Paylaş
Dublörünün ayağı kırıldı

Oscar ödüllü sanatçı Nicolas Cage'in 'Hayalet Sürücü-2' filminin çekimindeki baş dublörü Stuart Charles Tharp ,motosikletten düşerek sol ayağını kırdı. Dublör Nevşehir'de özel bir hastaneye kaldırıldı

Nicolas Cage ise, "Kapadokya’yı çok sevdim. Burada olmaktan onur duyuyorum" dedi. Bir haftadan beri Kapadokya’da bulunan Amerikalı sanatçı Nicolas Cage, dün gece çekimlere verilen aradan yararlanarak Ürgüp çarşısında bir süre gezerek, stres attı.

Haberin Devamı

Bu sırada hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Nicolas Cage, Ürgüplülerin kendisine gösterdiği ilgiye selam vererek karşılık verdi.

Ürgüplü Deniz Taşçı’nın kendisine maket peribacası armağan etme isteğini geri çeviren ve maketsiz olarak fotoğraf çektiren Cage, Mustafa Kırboğa’ya ait antikacı dükkanına girerek, eski bir gerdanlık satın aldı.

Cage ve satıcı Kırboğa, gerdanrlığın fiyatını söylemedi. Bölgeyi çok sevdiğini ve burada bumlunmaktan onur duyduğunu söyleyen Cage, "Kapadokya gerçekten harika bir yer. Doğal yapısı çok etkileyici. Filim dışında da buraya özel olarak gelip, eşim ve çocuğuyla doyasıya gezmek isterim" dedi.

Nicolas Cage, zaman zaman kaçamaklar yapıp, Ürgüp çarşısında dolaşıp, stres attığını belirterek, " Çekimler iki üç güne kadar bitecek. Buradan Denizli’ye gideceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

BAŞ DUBLÖR AYAĞINI KIRDI

Öte yandan, Kapadokya’daki çekimler sırasında Hayalet Sürücü-2 filminde Nicolas Cage’in baş dublörlüğünü yapan Stuart Charles Tharp, motosikletten düşerek, sol ayağını kırdı. Sağlık görevlileri ve filim ekibinden yetkililer, gazetecilerin dublörden görüntü almamaları için özel çaba sarfetti.

Metin YILDIRIM/ÜRGÜP (Nevşehir), (DHA)