Türkiye (Son Dakika) Düğünü kabusa çevirdi! Düğün fotoğrafçısına tazminat davası! 'Çok ciddi bir acı ve üzüntüye sebep oldu'

Düğünü kabusa çevirdi! Düğün fotoğrafçısına tazminat davası! 'Çok ciddi bir acı ve üzüntüye sebep oldu'

Paylaş
Düğünü kabusa çevirdi! Düğün fotoğrafçısına tazminat davası! 'Çok ciddi bir acı ve üzüntüye sebep oldu'

Özlem-Mustafa Kanık çiftinin düğünü için gelen fotoğrafçı, ekipmanlarını yangın musluğuna asında gelin odasını su bastı, damadın kıyafeti de baştan aşağı ıslandı. Yaşanan kargaşada davetlilerle ilgilenemeyen çift, düğün fotoğrafçısına tazminat davası açtı. İşte düğünde yaşananlar...

Özlem-Mustafa Kanık çifti, fotoğraf ve video ekipmanlarını astığı yangın musluğunun patlayıp gelin odasına su basmasına neden olan fotoğrafçı Özkan Taşkıran’a 12 bin liralık tazminat davası açtı.

Haberin Devamı

GELİN ODASI SULAR İÇİNDE KALDI

İstanbul’da yaşayan Özlem ve Mustafa Kanık çifti, 1 Eylül 2020 günü dünya evine girecekti. Düğün salonu ile anlaşıldı, fotoğraf işini de 7 bin lira karşılığında düğün fotoğrafçısı Özkan Taşkıran üstlendi. Taşkıran düğünden hemen önce ekipmanlarını gelin odasındaki yangın musluğuna astı. Kimsenin olmadığı sırada yangın musluğu ağırlığa dayanamayarak patladı ve gelin odası sular içinde kaldı.

YAŞANAN KARGAŞADA MİSAFİRLERİYLE İLGİLENEMEDİLER

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne avukatları Eyüp Can aracılığıyla başvuran Özlem ve Mustafa Kanık, gelinlik konseptiyle uyumlu olan damatlığı kullanamadıkları için büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtti. Anne ve babalarının kıyafet telaşına düştükleri için gelen misafirlerle ilgilenemediklerini öne süren çift, yaşanan kargaşada anlaştıkları dış mekân, düğün konvoyu ile düğün salonuna giriş video ve fotoğraflarının da çekilemediğini belirtti.

Haberin Devamı

SÖZÜNÜ DE TUTMADI

Çiftin iddiasına göre, 80 adet fotoğraf için daha sonrasına çekim sözü veren Özkan Taşkıran bu sözünü de yerine getirmedi. Yaşadıkları olumsuzlukların gelin ve damat üzerinde ciddi bir acı, elem ve üzüntüye neden olduğunu belirten avukatları, 2 bin lira damatlık bedeli ile 10 bin lira manevi tazminatın faiziyle birlikte düğün fotoğrafçısından tahsilini istedi.

Olayda damadın kıyafeti de baştan aşağı ıslandı. Damat evden getirttiği bir takım elbiseyle düğüne katıldı.