Alışveriş - Moda Düğün fotoğrafları ölümsüz çiçeklerle taçlanıyor!
Paylaş
Düğün fotoğrafları ölümsüz çiçeklerle taçlanıyor!

Günümüzde evlilik hazırlığı yapan çiftlerin önceliklerinin başında düğün ve save the date fotoğraf çekimleri geliyor. Bu özel çekimleri de gelin buketleri, çiçek taçlar, küpeler, şapka gibi aksesuarlar kusursuz bir şekilde tamamlıyor. Kuru ve şoklanmış çiçeklerin karışımı ile gelinlerin büyük özenle hazırlandığı günlerini daha da renklendiren “Lule Boutique”; her tarza ve zevke uygun şekilde hazırladığı çiçekleriyle kusursuz bir ahenk yaratıyor

Gelinleri yakından tanıyarak, onların ruhunu yansıtacak modelleri şoklanmış ve kuru çiçekleri harmanlayarak bir araya getiren “Lule Boutique”, bu özel günün hikâyesine renk katıyor. “Lule Boutique” tarafından kişiye özel olarak tasarlanan taçlar, şapkalar, buketler, küpeler, bileklikler ve damat yaka çiçekleri özel günün büyüsü hiç bozulmasın diye bir ömür saklanabiliyor.

Gelinin ve damadın en yakın arkadaşları içinde elbiseleri ile uyumlu aksesuarlar hayata geçiren Lule ekibi; rüya gibi fotoğraf kareleri vadediyor ve hatıraların ilk gün gibi tazeliğini korumasına yardımcı oluyor.

Haberin Devamı