Türkiye (Son Dakika) Düğününde ateş açtı, yeğenini vurdu

Düğününde ateş açtı, yeğenini vurdu

Paylaş
Düğününde ateş açtı, yeğenini vurdu

Çorum'da kendi düğününde tüfekle havaya ateş açan damat, kazayla yeğenini vurdu. Hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki genç yaşamını yitirdi

Olay, Ortaköy ilçesi Aşdavul Beldesi’nde meydana geldi. Onur Yılmaz, ailesi ile birlikte sağlık teknisyeni olarak çalışan amcası Osman Yılmaz ve 24 yaşındaki Oya Çelik’in düğününe gitti.

Haberin Devamı

Bir süre sonra düğünde ateş edilmeye başlandı. Bunun üzerine damat Osman Yılmaz’da iddialara göre plastik mermi atan tüfekle evin pencedesinden dışarı doğru ateş etti.

Ancak mermilerden biri yeğeni Onur Yılmaz’ın boğazına isabet etti. Ağır yaralanan Onur Yılmaz, Ortaköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahale ardından Yılmaz, sevk edildiği Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’de kurtarılamadı.

DAMAT GÖZALTINA ALINDI

İlçenin Aşdavul Beldesi'nde çiftçilik yapan baba Ramazan ve anne Satı Yılmaz, çocuklarının öldüğünü öğrenince yıkıldı. Ancak, şikayetçi olmadı.

İfadesi alınan baba Yılmaz, düğünde birçok yerden ateş edildiğini belirterek, oğlunu kazayla kardeşi olan Osman Yılmaz’ın vurduğunu söyledi. Bunun üzerine jandarma damat adayı Osman Yılmaz’ı gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Sağlık teknisyeni olan ve düğünden sonra eşiyle birlikte İstanbul’a gidecek olan Yılmaz, ifadesinde evin penceresinden dışarı ateş ettiğini belirterek, "Bu sırada Onur camın kenarına gelmiş nasıl oldu anlamadım" diye konuştu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ediyor.

DHA