Yaşam Duman grubu 'Darmaduman' etti

Duman grubu 'Darmaduman' etti

Paylaş
Duman grubu 'Darmaduman' etti

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Duman grubu "TOMA'lar gelene kadar hadi devam o zaman" diyerek hiç aralıksız 3,5 saat konserini sürdürdü

Dört yıl aradan sonra çıkardıkları yeni albümün ilk konseriyle dün akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle birlikte olan Duman grubu, yeni albümü ‘Darmaduman’a yakışır bir konser verdi.

Haberin Devamı

'BİZ BİRAZ TAKILACAĞIZ'

Hiç aralıksız 00.45’e kadar sahnede kalan grup elemanları, soluk almadılar, ara vermediler, atladılar, zıpladılar, mikrofon ayaklarını yerlere fırlattılar, sololar attılar, kendilerinden geçtiler. Bir ara "Siz ihtiyacınızı görün biz biraz takılacağız" deyip arkalarını dönüp nefis bir jam bile yaptılar.

Konser, yeni albüm lansmanı için düzenlenmesine rağmen konserde eski albümlerinden de şarkılar yer aldı. Gezi eylemlerinden hemen sonra yaptıkları ‘Eyvallah’ şarkısında ‘Her yer Taksim, her yer direniş’ sloganları geceye ses getirdi. Albüm çıkalı henüz 15 gün olmasına rağmen, 13 şarkının tamamının dinleyicilerin ezberinde olması dikkat çekti.

'AMA BİZDE ÇOK ŞARKI VAR'

Duman grubunun konseri her bitirme kararında, seyirci söylemelerini istedikleri şarkı isimlerini haykırarak onları durdurdu. Grubun solisti Kaan Tangöze, en sonunda "Ama bizde çok şarkı var ne yapacağız. Madem öyle TOMA’lar gelene kadar hadi devam o zaman" diyerek hiç aralıksız 3.5 saat süren bir konserle dinleyicilerinin gönlünde taht kurdu.

Haberin Devamı