Spor Dündar Keşaplı'ya Roma Oscar'ı

Dündar Keşaplı'ya Roma Oscar'ı

Paylaş
Dündar Keşaplı'ya Roma Oscar'ı

Uzun yıllardır İtalya'da yaşayan Türk gazeteci Dündar Keşaplı, geleneksel "Roma Settecolli" ödüllerinde yılın en başarılı yabancı gazetecisi ödülüne layık görüldü

Roma’da 9 yıldır ünlü gazeteci Fabrizio Pacifici tarafından Roma’nın yedi tepesine atfen düzenlenen "Roma Settecolli" ödülleri geleneksel olduğu üzere Roma - Lazio derbisi öncesinde sahiplerini buldu.

Roma’nın spor, sanat, iş, moda sanat ve kültür camialarından tanınmış isimlerin katıldığı gecede, yılın en başarılı yabancı gazetecisi ödülüne 27 senedir İtalya’da yaşamını sürdüren Türk gazeteci Dündar Keşaplı layık görüldü.

Ödülünü, ünlü sinema yıldızı Demetra Hampton’ın elinden alan gazeteci Keşaplı, ödül konuşmasında, "Bu ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum. Mesleğimi her daim en iyi şekilde yaparak, hem İtalya Serie A hem Roma futbolu hakkındaki haberleri en doğru biçimde çalıştığım kurumlara aktardım. Bu ödülü bana layık gören jüri üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

İtalya Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluslararası İlişkiler Sorumlusu olan Keşaplı, bu ödülle İtalya’daki başarılı kariyerini bu ödülle bir kez daha taçlandırdı.

Bu arada gecede, Roma’nın efsanevi takım kaptanı Giuseppe Giannini "Roma Settecolli Altıntop" ödülünü, Lazio’nun efsanevi kaptanı Pino Wilson "Unutulmaz" ödülü verildi.

Gecede, sinema yıldızı Demetra Hampton, Nadia Rinaldi, Maria Loche, şarkıcı Gazebo, Roma ve Lazio’nun eski ünlü oyuncuları katıldı.

Gecede ödüllerden sonra en çok konuşulan konu ise Pazar günü oynanacak Roma derbisi oldu.

Haberin Devamı

İHA