Merkez Dündar’dan Erdem’e ziyaret

Dündar’dan Erdem’e ziyaret

Paylaş
Dündar’dan Erdem’e ziyaret

Dündar’dan Erdem’e ziyaret

Muammer İRTEM/BURSA,(DHA)-BURSA'da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e iade-i ziyarette bulundu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başkan yardımcılarıyla birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 2019 seçimleri sonrasında başkanlığa seçilen Erdem’e bir kez daha hayırlı olsun dileklerinde bulunan Dündar, “Seçimlerin ardından yoğun bir çalışma temposuna girdik. Yeni dönem planlamasını yapıyoruz. Yeni dönemde inşallah hep birlikte Bursa için, Osmangazi ve Nilüfer için güzel işler yaparız” dedi.

DÜNDAR: PLANLI ÇALIŞIRSAK GÜZEL ŞEHİR ORTAYA ÇIKAR

Hızlı gelişen ve büyüyen bir şehir olan Bursa’da vatandaşların beklentilerinin yüksek olduğuna dikkat çeken Dündar, “Sürekli büyüyen bir şehirde vatandaşın talepleri doğrultusunda ve planlar çerçevesinde büyümeyi hep birlikte gerçekleştirelim istiyoruz. Planlı bir şekilde gidersek güzel bir şehir ortaya çıkmış olur ancak kendi haline bırakırsak şehri hep birlikte harap etmiş oluruz. Bizlerin görevi büyümeye yön vermektir. Uygulamalarla şehrin neresinde bir aksama oluyorsa oraya müdahale ederek düzelmesini sağlıyoruz. Tabi ki vatandaşların da bizlere sahip çıkması önemli. Bir hizmet belki kendileri için günlük bir kazanç olabilir ama geleceği için çocukları için o kazanç kısa sürede kayba dönüşür. Dolayısıyla belediyelerin yapmış olduğu uygulamalarda özellikle sektörün ve vatandaşların bu perspektifte bakarak kazançlarının hem bugüne hem çocuklarına yönelik düşünülmesinin daha faydalı ve bereketli olacağı inancındayız. Bu düşünceyle Turgay Erdem başkanımıza görevinin tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yılın şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

ERDEM: AMACIMIZ BURSA’YA HİZMET ETMEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, “2020 yılının ülkemize hayırlı uğurlu olmasını, başarılı, sağlıklı bir yıl geçirmemizi diliyorum. Bu ziyaretle bizi onurlandırdınız. Bu tür ikili ilişkilerin, belediyeler arasındaki ilişkilerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Uzun yıllardır yerel yöneticilik yapıyorsunuz. Sizden faydalanacağımız, birlikte adım atacağımız çok şeyler olduğu kanaatindeyim. İki komşu ilçeyiz ve birbirimize çok bağlıyız. İlişkilerimiz çok yakın. Vatandaşlarımızın büyük bir kısmı Osmangazi ilçesinde çalışırken bizim ilçemizde, Nilüfer’de çalışırken de sizin ilçenizde konaklıyor. Yerel yöneticiler olarak amacımız, onları mutlu etmek, rahat ettirmek. Bu çerçevede, bu dönemde iyi ilişkilerle beraber iş birliğiyle bu çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğimizi düşünüyorum. Amacımız, yıllardır yapmış olduğumuz gibi Bursa’ya hizmet edebilmek. Size de yeni döneminizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Dündar ve Erdem, birbirlerine hediye takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı