Gündem Dünürler çatıştı: 1 ölü 1 yaralı

Dünürler çatıştı: 1 ölü 1 yaralı

Paylaş
Dünürler çatıştı: 1 ölü 1 yaralı

Yalova'da boşanma aşamasındaki çiftin yakınları arasında çıkan kavgada bıçaklanan gelinin annesi hayatını kaybetti, babası darbedilerek yaralandı. Damat ile babası ve ablasının da aralarında olduğu 6 şüpheli gözaltına alındı

Yalova'da boşanma süreci devam eden çiftin yakınları arasında çıkan kavgada bıçaklanan gelinin annesi öldü, babası yaralandı.

Haberin Devamı

DÜĞÜN DÖNÜŞÜ EVİ TAŞLAMIŞLAR

Yalova'da dün gece dünürleri tarafından Vicdan Ürküt'ün bıçaklanarak öldürüldüğü, eşi Yaşar Ürküt'ün de sopayla başına vurularak darbedildiği olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Gözaltında bulunan 6 şüphelilerin bir düğünde eğlendikten sonra dönüşte Ürküt ailesinin evinin önüne geldikleri belirlendi. 6 şüphelinin, evi taşladığı, Ürküt ailesinin bireylerinin de aşağıya inmesiyle kavganın çıktığı bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın, özel hastaneye, eşi de Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Vicdan Ürgüp, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ailelerin yakınlarının toplandığı hastane önünde polis tarafından güvenlik önlemi alındı.

Haberin Devamı

Polis ekipleri, kavgaya karışanlardan aralarında damat, babası ve ablasının da bulunduğu 6 şüpheliyi evlerinde gözaltına aldı.

Olay yerinde ve şüphelilerin evleri ile araçlarında yapılan aramada ruhsatsız av tüfeği, iki bıçak ve iki sopa ele geçirildi.

POLİS KATİL ZANLISINI BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR

İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler K.M., E.M., E.M., R.M., Y.M. ve D.M.'nin, Vicdan Ürküt'ü kimin bıçakladığını bilmediklerini söylediikleri ifade edildi. Yalova Cumhuriyet Savcılığı'ndan ek gözaltı süresi alınırken, bıçağı kimin kullandığının tespiti için şüphelilerin çapraz sorgu yöntemiyle sorgularının sürdüğü bildirildi.

AA - DHA