Spor Dünya Dirk Kuyt'un peşinde

Dünya Dirk Kuyt'un peşinde

Paylaş
Dünya Dirk Kuyt'un peşinde

“Avrupa'dan çok teklif aldım” diyen Dirk Kuyt'ın talipleri belli oldu

Hollandalı yıldıza Avrupa’dan Milan, Lyon, Valencia, West Ham ve Feyenoord imza attırmak istiyor. Ancak tecrübeli yıldızın talipleri bununla sınırlı değil. Kuyt, Amerika Birleşik Devletleri, Çin ve Japonya’dan da birçok teklif aldı. Sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bitecek olan başarılı futbolcu, Sarı-Lacivertliler ile masaya oturduktan sonra kariyeri konusunda son kararını verecek.

Kuyt endişelendirdi

Kampta İsmail Kartal’ın keyfini kaçıran tek olay, Dirk Kuyt’ın yaşadığı sakatlık. Hollandalı yıldız, sağ arka adalesinde oluşan ödem ve sertleşmeden kaynaklanan ağrınedeniyle birçok idmanı yarıda bıraktı.

Kasımpaşa maçında milli takımdaki Sow’un yanı sıra Mehmet Topal ve Emre cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. İsmail Kartal, eksikler listesine Kuyt’ın de eklenmesinden endişe ediyor. Başarılı teknik adam, tecrübeli oyuncunun sakatlığının daha da ciddileşmemesi için öğrencisini bol bol dinlendiriyor. Yıldız oyuncu dünkü antrenmanda da takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. İsmail Kartal’ın Kuyt’ı Altınordu karşılaşmasında da riske etmeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı