Advertorial Dünya kupası kadar kanınızı kaynatacak kampanya
Sponsorlu

Dünya kupası kadar kanınızı kaynatacak kampanya


Paylaş
Dünya kupası kadar kanınızı kaynatacak kampanya

Beylerin en sevdiği dönemlerden biri FİFA Dünya Kupası’nın içinde olduğu bir dönemdeyiz. Hatta final yaklaştıkça bu heyecan gittikçe artmakta… Kimi takımlar beklenilen performansı gösterirken kimileri de şaşırtıcı derecede erken eleniyor. Ve tabii yeni yıldızlar da yükselmekte...

Peki siz de yıldızı yükselenlerden olmaya ne dersiniz? Futbolcular kadar şık giyinmek ve üstelik bu kıyafetlere müthiş imkanlarla sahip olmak elinizde... Kigılı mağazalarında net yüzde 50 indirim ve 12 taksit seçeneği sizleri bekliyor. Peki mağazalarda sizleri neler mi bekliyor?

Şıklığınızı ve rahatlığını ön planda tutan, kumaş, malzeme, tasarım ve işçiliğin mükemmel uyumla bir araya geldiği takım elbiseler...

Ayrıca slim fitten tutun da spor ya da klasik tarzda pantolonlar, şortlar, bermudalar... Yine klasik modellerin yanı sıra sezonun öne çıkan çiçekli ya da armürlü beyaz gömlekler... Sade ve rahat bir kombin tercih eden erkekler için ise, basic polo yaka tişörtler de şık birer seçenek olarak göze çarpıyor. Her zaman her erkeğin garantisi parçalar!

Nefes alan kumaşların kullanıldığı tüm takım elbiseler, rahat ve terletmeyen yapısıyla kullanılan kumaşlardan hazırlanan koleksiyonlar, hayatının her alanında konfor arayan erkeklerin tercihi oluyor.

Kupanın sonuna kadar değil bütün sezon boyunca hem şık hem de kaliteli kıyafetlere sahip olmak için Kiğılı Mağazalarındaki net yüzde 50 indirim ve 12 taksit seçeneği fırsatını kaçırmayın; sevdiklerinizin kupasını siz kapın.

Kiğılı ve Abdullah Kiğılı Exclusive Cut markalarıyla, yurtiçinde toplam 67 ilde 225 mağazada ve yurtdışında 15 ülkede 26 satış noktasında hizmet veriyor.