Magazin Dünya onları izliyor! Hesaplaşma zamanı

Dünya onları izliyor! Hesaplaşma zamanı

Paylaş
Dünya onları izliyor! Hesaplaşma zamanı

Johnny Depp’in kendisini eski eşine şiddetle suçlayan İngiliz gazetesine açtığı dava başladı. Eski eşi Amber Heard’ün gövde gösterisi yaptığı dava gişe rekortmeni filmleri aratmadı.

ABD’li oyuncular Johnny Depp (57) ile Amber Heard (34), 2015’te evlenmişlerdi. 2017’de olaylı bir şekilde ayrıldılar. Heard, şiddet gördüğünü iddia etmişti. Depp, 2018’de kendisinden “Dayakçı koca” diye bahseden İngiliz The Sun gazetesine ‘iftira davası’ açtı. Dava dün Londra’da başladı. Heard, gazetenin tanığı olarak davaya katıldı. Duruşmaya, Heard’ün gövde gösterisi damga vurdu. Heard, adliyeye kız kardeşi Whitney Heard ve avukatı Jennifer Robinson ile el ele geldi.

Haberin Devamı

Sembolik maske

Heard, kadın gücünün sembolü olarak kırmızı bir bandana maske takmıştı. İtibar meselesi olarak gördüğü dava şimdiden Depp’e 1.2 milyon dolara mal oldu. Depp, dava boyunca mahkemeye sunduğu ses kayıtları ve görüntüleri ile kendisinin şiddet gördüğünü ve çıkan haberler yüzünden bazı filmlerindeki rollerini kaybettiğini kanıtlamaya çalışacak. Depp’in avukatları, evlilik süresince Heard’ün kendisini Elon Musk, James Franco ile kendi evlerinde aldattığını iddia eden belgeler de sundu.

Deep'in ifadesinden satır başları:

  • Zor bir ailede büyüdüm. 14 yaşından itibaren uyuşturucu kullandım.
  • Ben (Heard’ün) beni gösterdiği gibi canavar değilim. Hiçbir kadını istismar etmedim. Bu konuda şüphe bırakmak istemiyorum.
  • Evliliğimi kurtarmak için çabaladım ama Heard yatağımıza ‘pisleyince’ boşanmaya karar verdim.
  • 2015’te özel jetimde Heard’ün şiddetinden kaçmak için kendimi tuvalete kilitledim.
  • Heard, korumama “Bu yaşlı şişkoyla neden evlendiğimi bilmiyorum” demişti. 3 hafta sürecek davada Depp’e eski sevgilileri Vanessa Paradis ve Winona Ryder da uzlaşmacı biri olduğuna dair şahitlik edecek.

Ses kaydı çıkmıştı

  • Amber Heard, şiddet gördüğü iddiasıyla 20 milyon dolar tazminat istemişti, ancak iddialarını kanıtlayamayınca 7 milyon dolar tazminat alarak boşanmıştı.
  • Heard’ün kavga sırasında attığı votka şişesi Depp’in bir parmağını kesmiş, Depp’in yüzünde sigara söndürdüğü ortaya çıkmıştı.
  • Heard’ün Depp’e “Suratına daha sert bir vurmadığım için üzgünüm” dediği ve “Hadi seni dövdüğümü söyle ve dünyanın kime inanacağını gör” diyerek tehdit ettiği ses kaydı yayınlanmıştı.
  • Depp’in Heard’e açtığı 50 milyon dolarlık itibar davası da gelecek yıl görülecek.