Gündem Dünya Şampiyonası'nda Türk sporcudan sürpriz evlilik teklifi

Dünya Şampiyonası'nda Türk sporcudan sürpriz evlilik teklifi

Paylaş
Dünya Şampiyonası'nda Türk sporcudan sürpriz evlilik teklifi

Mersin'in ev sahipliği yaptığı Artistik Cimnastik Dünya şampiyonası, final müsabakalarının ardından sona erdi. Milli sporcu Ümit Şamiloğlu, bir süredir arkadaş olduğu Sevil Topuz'u sahneye davet ederek evlenme teklifinde bulundu

Türkiye’nin 9 atın, 4 gümüş, 3 bronz madalya kazandığı şampiyonada milli sporcu Ümit Şamiloğlu, birkaç yıldır birlikte olduğu Sevil Topuz'a evlenme teklif etti.

Haberin Devamı

'GURUR DUYDUK'

Milli sporcuların aldığı başarıların başta Mersin olmak üzere tüm Türkiye’yi gururlandırdığını belirten Mersin Valisi Özdemir Çakacak, "Öncelikle böylesine büyük bir organizasyona Mersin olarak ev sahipliği yaptığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Şampiyonaya çok iyi bir şekilde ev sahipliği yaptık. Ev sahibi olduğumuz şampiyonada da Türkiye’mize 9 altın madalya kazandırdık. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bizleri çok gururlandırdılar" dedi.

EVLİLİK TEKLİFİ

Milli sporcular olarak her şampiyonada olduğu gibi bu şampiyona da altın madalya kazanmayı amaçladıklarını belirten milli sporcu Ümit Şamiloğlu, şunları söyledi:

"Ben bu salonda çok güzel duygular yaşadım. 3 yıl önce beraber ağladık. Yine bugün çok güzel şeyler yaşıyoruz. Ben arkadaşlarımı ve hocalarımı kutluyorum."

Haberin Devamı

Şamiloğlu, bir süredir arkadaş olduğu Sevil Topuz'u sahneye davet ederek evlenme teklifinde bulundu. Topuz'un evlilik teklifini kabul etmesinin ardından yüzükler takıldı.