Dünya 200 kişi malikaneye girdi, parti verdi, hırsızlık yaptı!

200 kişi malikaneye girdi, parti verdi, hırsızlık yaptı!

Paylaş
200 kişi malikaneye girdi, parti verdi, hırsızlık yaptı!

Florida'da bir grup genç 8 milyon dolarlık malikaneye girdi. Malikanede parti verdiler. Bununla da yetinmeyip boks maçı yaptılar. Komşular gürültüyü şikayet edince polis bastı, ancak çoktan kaybolmuşlardı. Bazı particiler evdeki ziynet eşyalarını çalıp onlarla pozlarını da paylaştı. Polis gençleri arıyor.

Yaklaşık 200 kişilik gençlerden oluşan bir grup, Florida'da 8 milyon dolarlık malikaneye girdi. Evde boks maçı yapıp parti veren gençlerden bazıları değerli eşyaları çaldı. Komşulardan birinin gürültü şikayeti üzerine olay yerine polislerin geldiğini gören grup derhal evden kaçarak uzaklaştı. Evde verilecek olan yasa dışı partinin ilanının ise bir hafta önceden Snapchat'te dolaşmaya başladığı ortaya çıktı. 

Haberin Devamı

Beş yatak odası ve 8 banyosu bulunan malikanede parti veren gençler, parti esnasında Snapchat üzerinden görüntü paylaşmayı da ihmal etmedi. Öyle ki, polisin geleceğini duyduklarında evin arka bahçesinden kaçışları bile sosyal medya paylaşımlarında görülebiliyordu. 

Snapchat videoları ve fotoğrafları, Şerif Ofisi'nin Facebook sayfasında yayınlandı. Bazı gençlerin yüzü açık şekilde görülebiliyordu. 

Gençlerden biri evde bulunan şampiyonluk yüzüklerini parmaklarına takmış halde poz verirken görüntülendi.

Paylaşılan videolardan birinde salonun ortasında boks maçı yapan iki kişi açıkça görülebiliyordu. 

Malikanenin sahipleri, evlerinde partileyen gençlerin eve ciddi bir hasar verdiğini ve bazı eşyaların çalındığını bildirdi. Polis şimdi her yerde malikaneye giren gençleri arıyor.

Haberin Devamı