Dünya 30 yıl sonra röntgende çıktı! Nefes tüpü unutulmuş

30 yıl sonra röntgende çıktı! Nefes tüpü unutulmuş

Paylaş
30 yıl sonra röntgende çıktı! Nefes tüpü unutulmuş

New York'taki Elmhurst Hastanesi'nde Rene Remache isimli adamın içinde nefes tüpü unutulduğu ortaya çıktı. Üstelik adam 30 yıl boyunca 25 santimlik bu tüple yaşamış. Gerçek röntgende ortaya çıkınca Remache, hastaneye dava açtı.

Elmhurst Tıp Merkezi'nde 30 yıl önce ameliyat olan Rene Remache'nin içinde nefes tüpü unutuldu. Bunca zaman nefes tüpüyle yaşayan adam, röntgende gerçeği fark etti. 'Biraz kızgın hissediyorum' diyen Rene, 'Sonuç olduğundan daha kötü olabilirdi. Tanrıya şükür hala buradayım' dedi.

Haberin Devamı

Hikaye Remache'nin Nisan 1989'da henüz 6 yaşındayken ikinci kattaki pencereden düşmesiyle başladı. Kafatası kırığı ile Elmhurst Hastanesine kaldırıldı ve solunum cihazına bağlandı. Tıbbi kayıtlar, daha sonra solunum cihazını kendi kendine çıkardığını gösteriyordu. 

Remache, hayatında solunum cihazına bağlandığı tek zamanın bu olduğunu ve avukatlarının Elmhurst'teyken cihazın bir kısmını veya tamamını yuttuğuna ikna olduklarını ve doktorlarının bunu fark etmediğini söylüyor.

MİDE RAHATSIZLIKLARI YAŞIYORDU

Remache, yıllar içinde aralıklı mide rahatsızlıklarından mustarip olduğunu söylüyor. Genellikle Elmhurst'te tedavi görüyordu ancak bu tedaviler etkili olmuyordu.

2019'da ailece Meksika'ya yaptığı bir gezi sırasında Remache'nin kendisini normalden daha kötü hissetmeye başladığını söylemesiyle işler değişti.

Haberin Devamı

"Göğüs ve boğaz bölgemde daha önce hiç hissetmediğim garip bir histi ve sanki orada bir şey sıkışmış gibi hissettim, gerçekten nefesimi rahatsız eden bir şey" dedi.

New York'a döndüğünde ise röntgene girdi ve gerçeği gördü. Bunun üzerine Remache hemen hastaneye dava açtı. Duruşma 11 Ekim'de görülecek.