Dünya Alec Baldwin olayında kanıtların fotoğrafları paylaşıldı

Alec Baldwin olayında kanıtların fotoğrafları paylaşıldı

Paylaş
Alec Baldwin olayında kanıtların fotoğrafları paylaşıldı

Alec Baldwin'in Rust filminin çekimlerinde yönetmen Joel Souza'yı yaraladığı ve görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürdüğü trajik olaydaki kanıtların fotoğrafları paylaşıldı. Polis tarafından paylaşılan fotoğraflarda Alec Baldwin'in kullandığı silahın yanı sıra iki kurbanın kanlı kıyafetleri de yer aldı.

Ekim ayında New Mexico'daki Rust filminin çekimleri sırasında yaşanan trajik olaya dair yeni görüntüler yayınlandı. Polis, aktör Alec Baldwin'in Rust filminin çekimlerinde yönetmen Joel Souza'yı yaraladığı ve görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürdüğü olayın kanıtlarının fotoğraflarını basınla paylaştı. 

Haberin Devamı

Polisin yayınladığı görüntülerde, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in vurulduktan hemen sonra tıbbi yardım aldığı anların videosu da yer alıyor.

Kazada omzundan yaralanan 48 yaşındaki yönetmen Joel Souza'nın kabanı kanıtlar arasında yer aldı. 

Western filmindeki Alec Baldwin'in olay öncesinde çekilen sahnede kameraya doğru silah tuttuğu anlar ilk kez görüntülendi. 

Hutchins'in tişörtü


Alec Balwin'in kullandığı silah

Suç mahallinden kan sıçramış bot

Yargılanan Alec Baldwin'in 'Bunun ne kadar inanılmaz, ne kadar garip olduğuna dair bir fikriniz yok. Elinde silahı tutan bendim ve herkesin dikkatli olması gerekiyordu. Bana hep boş silah verdiler' dedi.

 Polis, soruşturmanın henüz sonuçlanmayan bazı kısımlarının olduğunu ifadelerine ekledi.

Haberin Devamı