Dünya Amber Heard yatağa dışkı bırakmış! Johnny Depp'in koruması açıkladı

Amber Heard yatağa dışkı bırakmış! Johnny Depp'in koruması açıkladı

Paylaş
Amber Heard yatağa dışkı bırakmış! Johnny Depp'in koruması açıkladı

Hollywood yıldızı Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'e açtığı iftira davasında ifade veren korumaları önemli açıklamalarda bulundu. Johnny Depp'in korumalarından biri bir türlü çözülemeyen 'dışkı' meselesine dair açıklama yaptı. Amber Heard, dışkının köpeklerine ait olduğunu iddia etse de korumanın görüşleri farklı...

Ünlü oyuncu Johnny Depp'in koruması, Amber Heard ile evliliği gitgide daha çalkantılı bir hale gelirken, oyuncunun yüzündeki yaraları ve izleri fark ettiğini açıkladı. Malcolm Connolly, Hollywood yıldızının eski karısına karşı açtığı karalama davasında kürsüye çıktı ve mahkemeye, Deep'in gittikçe sessizleştiğine tanık olduğunu ve Heard'ün ise daha 'baskın' ve 'zorlayıcı' hale geldiğini söyledi.

Haberin Devamı



2006'da Depp'in özel kişisel güvenliği olarak çalışmaya başlayan Connolly, şu açıklamalarda bulundu:

"Başlangıçta her şey çok güzeldi. Her şey harikaydı. Johnny'yi tekrar mutlu görmek harikaydı. Amber sevimliydi, çekiciydi. Altın gibiydi."

'AMBER DEĞİŞMEYE BAŞLADI'


Ancak kendisini 'koruma görevlisi' olarak tanımlayan Connolly, gittikçe daha sık tartışmaya başlayan çiftin arasındakilerin 'değişmeye başladığını' söyledi ve ekledi:

"Amber değişmeye başladı. Gittikçe daha alıngan ve talepkar olmaya başladı. İlişkideki dominant taraf olmak istediğini anlayabiliyordum."


Depp'in koruması, Amber huysuzlaşmaya başladığında Depp'in gittikçe sessizleştiğini ileri sürdü. Connolly, ikisi arasında hiçbir zaman fiziksel şiddet görmediğini itiraf etti, ancak Depp ve Heard'ın sık sık tartıştığını duyduğunu ifade etti:

Haberin Devamı

"Amber'ın çığlık attığını duyabiliyordum. Bağırışları ve haykırışları rahatlıkla duyabiliyordum."


Ve hiçbir şiddete tanık olmamasına rağmen, güvenlik görevlisi mahkemeye Depp'in yüzünde çizikler ve yaralar fark etmeye başladığını söyledi. Heard'de hiç iz görmediğini kaydetti.

Connolly, "Hemen fark ettiğim şey, bu işaretlerin çoğunun Depp'in yüzünün sol tarafında meydana geldiğiydi" dedi.

Korumasının iddiasına göre zaman zaman Depp'in boynunda çizikler olurdu, dudağı şişerdi ya da gözünde morluk meydana gelirdi. Bu yaraların gittikçe daha sık olmaya başladığını söyleyen koruma, "Her hafta değil ama kesinlikle oluyordu” diye ekledi.

BALAYI FOTOĞRAFI KANIT GÖSTERİLDİ


Jüriye daha sonra Connolly tarafından Depp ve Heard'ın 2013'teki balayında çekilmiş bir fotoğraf gösterildi. Eski karısı ve diğer üç kişiyle birlikte poz veren Depp'in yüzünde gözle görülür yaralar ve 'şişme' vardı.



Fotoğrafı tarif etmesi istendiğinde, Connolly, Depp'in burnunun 'sol tarafındaki şişliği' ve 'sol gözünün altını' işaret etti.


Aktörün korumalarından bir diğeri olan Jenkins'e göre Heard, Depp'le giriştiği şiddetli kavganın ardından aktörle paylaştığı yatakta görülen dışkı hakkında konuştu. Koruma, Heard'ün bunu "korkunç bir eşek şakası" diye tanımladığını söyledi.

Haberin Devamı


Mahkemede perşembe ifade veren Jenkins, Heard'ün 21 Nisan 2016'daki 30. doğum günü yemeğinden sonra yaşananlar hakkında konuştu.


Depp daha önce verdiği ifadesinde kötüye giden mali durumu hakkında menajeriyle uzun bir görüşme yapması nedeniyle Los Angeles'taki evlerinde düzenlenen partiye geç kaldığını dile getirmişti. Aktörün iddiasına göre yemekten sonra Heard kendisini hırpalamış ve azarlamıştı.



Bununla birlikte Depp, Hollywood Hills'teki evine giderken Heard'ü dairede yalnız bırakmıştı. Ertesi gün Heard, Coachella Müzik Festivali'ne gitmek için evden çıktığında hizmetçilerden biri çiftin yatağında, Depp'in uyuduğu tarafta dışkı bulmuştu.


Dışkı fotoğraflarını gördüğünde kahkaha attığını söyleyen Depp, "O kadar tuhaftı ki sadece güldüm" demişti. 

'KORKUNÇ BİR EŞEK ŞAKASI'


Heard'e bu gezisinde eşlik eden Jenkins aktrisin bavulunu ve iki köpeğini taşımıştı. Jenkins ifadesinde "patronunun yatağına Heard'ün bıraktığı sürprizle ilgili" aktrisle konuştuğunu belirtti. Korumanın iddiasına göre Heard bunu "yanlış giden korkunç bir eşek şakası" diye niteledi.

Haberin Devamı


Heard kakanın köpeklerine ait olduğunu öne sürse de Depp buna ikna olmamış ve şöyle demişti: "O köpeklerle yaşadım, pisliklerini topladım. Kaka onlara ait değildi."