Dünya Amber Heard'den Johnny Depp'e ağır suçlama: Alkol şişesiyle istismar

Amber Heard'den Johnny Depp'e ağır suçlama: Alkol şişesiyle istismar

Paylaş
Amber Heard'den Johnny Depp'e ağır suçlama: Alkol şişesiyle istismar

Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında sular durulmuyor. Heard'ün, kendisine şiddet uygulamakla suçladığı Depp, daha önce kaybettiği davaların ardından bu kez itibar davası açtı. Ülkenin Virginia eyaletinde başlayan davada, Depp, kan donduran bir tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Johnny Depp Amber Heard davasında akılalmaz tecavüz suçlaması! Heard'ün avukatları, çiftin 2015 yılında gerçekleştirdikleri Avustralya seyahatlerinde Depp'in eşine, tecavüz ettiğini ileri sürdü. Avukat Elaine Bredehoft, Depp'in Heard'ü 3 gün boyunca otel odasında zorla tuttuğunu söyledi. Bu süre içinde gerçekleşen şiddetli kavgalardan birinde Depp'in Heard'ü odanın içinde bulunana bar bölmesine savurduğunu iddia eden avukat, ardından ünlü aktörün alkol şişeleri fırlatmaya başladığını söyledi.

Haberin Devamı



Ardından cam kırıklarıyla dolan odada Heard'ü sürükleyen Depp, bu sırada karısına tekme ve yumruklar savurdu.
Bu sıralarda sürekli olarak küfreden ve "Seni öldüreceğim" tehditlerini savuran Depp, ardından akılalmaz bir eylemde bulunmakla suçlandı.

ALKOL ŞİŞESİYLE TECAVÜZ


İddiaya göre hırsını alamayan Depp, barda bulunan alkol şişelerinden biriyle karısına tecavüz etti. Avukatın bu sert suçlamaları büyük yankı uyandırırken Depp, tüm suçlamaları reddetti.

Davada Depp'in ablası Christi Dembrowski de (61) tanık olarak dinlendi. Kadın, Heard'ün kardeşini sürekli aşağıladığını, "Şişko, tarzı olmayan, yaşlı adam" dediğini söyledi. Babalarının da çok sakin bir adam olduğunu, annelerinin katı bir kadın olduğunu anlattı.

Haberin Devamı