Dünya Amber Heard'ün yalanını TikTok bozdu

Amber Heard'ün yalanını TikTok bozdu

Paylaş
Amber Heard'ün yalanını TikTok bozdu

Johnny Depp’ten şiddet gördükten sonra yara izlerini makyajla kapattığını iddia eden Amber Heard köşeye sıkıştı. Kozmetik markasının TikTok sayfasında bahsi geçen kapatıcı ürünün olay döneminde piyasada bile olmadığı açıklandı.

ABD’li oyuncu Johnny Depp’in (58) kendisine ‘dayakçı’ diyen eski eşi Amber Heard’e (35) açtığı 50 milyon dolarlık iftira davasında şok edici bir gelişme yaşandı. Avukatı Elaine Bredehoft, Heard’ün şiddet izlerini kapatmak için kullandığı makyaj malzemesini de duruşma salonuna getirmişti. ABD merkezli Milan Cosmetics marka kapatıcıyı Heard’ün çantasından ayırmadığını söylemişti. Bunun üzerine Depp’in hayranları markayı şikayet yağmuruna tuttu. Çünkü bahsi geçen kapatıcı ürünün satışa çıkış tarihi ile Heard’ün verdiği tarih birbirini tutmuyordu.

Haberin Devamı

BİR YIL SONRA

Kozmetik markası, sosyal medya platformu TikTok’ta başlatılan ‘teyit’ kampanyasına sessiz kalmadı. Marka, resmi TikTok sayfasından kapatıcı ürünü 2017’de satışa çıkardığını yayınladı. Heard ise şiddet olaylarının 2015-2016’da yaşandığını iddia ediyordu. 2011’de tanışan Heard ve Depp, 2015’te evlenmiş, 2016’da ayrılmış ve 2017’de boşanmıştı.

Depp, ABD’de görülen bu davayı, 2018’de Heard’ün yazdığı makalede kendisini dayakçı koca gibi göstermesine karşı açmıştı. İlişkideki esas mağdurun kendisi olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Davada, Heard’ün Depp’e şiddet uyguladığını itiraf ettiği ses kayıtları da önceki gün delil olarak paylaşıldı.

TARZINI KOPYALIYOR

Amber Heard’ün 11 Nisan’da başlayan dava süresince eski eşi Johnny Depp’in tarzını kopyaladığı ortaya çıktı. Heard’ün kıyafet seçimlerindeki bu benzerliği, yine Depp’in hayranları buldu. Heard, ilk duruşmada kravatına Gucci’nin arı şeklindeki iğnesinden takmıştı. Heard, 13 Nisan’da duruşmaya üzerinde arı iğnesi olan kravatlı bir takımla geldi.

Haberin Devamı

’TAKINTILI BİR HAREKET’

İlk duruşma günü Depp’in giydiği gri takımın benzerini Heard ertesi gün giydi. Depp’in üçüncü gün giydiği koyu takımını da Heard hemen ertesi gün kopyaladı. Sosyal medyada, “Amber, akıl oyunları oynayarak Johnny’yi delirtmeye çalışıyor”, “Sağlıklı hiç kimse ona zarar veren birinin stilini kopyalamaya kalkmaz”, “Bu sadece takıntılı ve psikopatların yapabileceği türden bir hareket” gibi yorumlarla sert tepkiler aldı.