Dünya Berlusconi, partideki kadınları köle olarak kullanmış

Berlusconi, partideki kadınları köle olarak kullanmış

Paylaş
Berlusconi, partideki kadınları köle olarak kullanmış

İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi'nin bunga bunga partilerinde kadınları seks kölesi olarak kullandığı ortaya çıktı. 2013'ten bu yana devam eden ve kızlara partilerden bahsetmemeleri için rüşvet ödemekten yargılandığı davada Berlusconi'den 'hareminin sultanı' diye bahsedildi.

İtalya’da üç kez başbakanlık yapan, 2006’da bu göreve veda eden 85 yaşındaki Silvio Berlusconi, şimdi yine bir sanık olarak gündemde. Berlusconi’nin “bunga bunga” adlı seks partileri hakkında açılan davada savcılık, eski başbakanın seks köleleri kullandığını iddia etti.

Haberin Devamı

PARA KARŞILIĞI İLİŞKİ

Silvio Berlusconi, 2014’te “Kalp hırsızı Ruby” takma adlı 17 yaşındaki Faslı dansöz Kerime el Mahrug’un cinsel istismarından mahkûm olmuştu. Berlusconi, para karşılığı reşit olmayan biriyle ilişkiye girmekten 7 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak ertesi yıl avukatları eski başbakanın Mahrug’un gerçek yaşını bildiğine dair kanıt olmadığını savununca karar temyizde bozulmuştu.

SEKS PARTİLERİ DUYULMASIN DİYE RÜŞVET

Halen süren davanın ise Berlusconi’nin seks partilerine katılanlara sessiz kalmaları için rüşvet verdiği iddia edilen 2013 davasından kaynaklandığı bildiriliyor.

Mütalaasını açıklayan savcı Tiziana Siciliano, “Çok zengin ve güçlü biri olan Berlusconi kendi hareminde bir sultandı” dedi. Savcı, Berlusconi’nin başbakanlığı sırasında evinde seks kölelerini ağırlayarak, akşam eğlencelerini sistematik olarak renklendirmeyi alışkanlık haline getirdiğini söyledi. Siciliano, Berlusconi’nin ev, otomobil veya para vererek “seks kölelerinin” sessiz kalmalarını sağladığını ifade etti. Suçlamaları reddeden Berlusconi hakkındaki mahkeme kararının bu ay çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı