Dünya Cinsel ilişkiye bile girmişlerdi... Kocası kadın çıktı

Cinsel ilişkiye bile girmişlerdi... Kocası kadın çıktı

Paylaş
Cinsel ilişkiye bile girmişlerdi... Kocası kadın çıktı

Endonezya, eşine az rastlanan bir boşanma olayıyla çalkalanıyor. Adının kısaca NA olduğu belirtilen bir kadın, 10 aydır evli olduğu ve sık sık cinsel ilişkiye girdiği kocasının aslında bir kadın olduğunu öğrendi. NA, şimdi dolandırıcılık şikayetiyle mahkemeye başvurdu.

Endonezyalı bir kadın, 10 aydır evli olduğu ve sık sık cinsel ilişkiye girdiği kocasının aslında kadın olduğunu öğrendikten sonra hayatının şokunu yaşadı. Adı NA olarak açıklanan 22 yaşındaki mağdur kadın, kendisini kandıran eşine dava açtı. Yerel yayın organı Tribun News'e konuşan NA, "Hala korkuyorum. Dışarı çıktığımda titriyordum" dedi.

Haberin Devamı

NA, sahtekar eşi Ahnaf Arrafif ile geçen yıl çöpçatan uygulaması Tantan'da tanışmıştı. Arrafif'in New York'ta eğitim görmüş bir doktor olduğunu iddia etti. Çift kısa süre sonra mesajlaşmaya başladı. Ardından Arrafif, NA'nın memleketine gitti ve onu canlı olarak gördükten sonra evlilik teklif etti. Çift temmuz 2021'de evlendi.

Evlilikleri sırasında Arrafif, NA'dan cinsel organına bakmamasını istedi ve gözlerini bezle kapattırdı. NA ayrıca, Arrafif'in yalnızca ışıklar kapalıyken çıplak kaldığını ve bu nedenle cinsel ilişki sırasında onun vücudunu hiç görmediğini söyledi. 

Kendisinin doktor olduğunu söyleyen Arrafif'in bir işinin olmadığı ortaya çıkınca NA'nın annesi şüphelenmeye başladı. Çift, ilerleyen günlerde NA'nın annesinin yanına taşındı ve para istemeye başladı. Sonraki aylarda NA'nın annesi, damadının dolandırıcı olduğuna giderek inanmaya ve gerçekten erkek olup olmadığından şüphelenmeye başladı. Hatta Arrafif'in kimliğini almaya çalıştı. 

Haberin Devamı

En sonunda NA'nın annesi, Arrafif'le yüzleşti ve ona soyunmasını emretti. Bu noktada Arrafif'in aslında Erayani Arrafif adında bir kadın olduğunu kabul etti ifade edildi.

NA ve annesi polise başvurdu ve Arrafif'in dolandırıcılıkla suçladı. Arrafif, eşi NA'yı cinsel ilişki sırasında kandırabilmek için parmaklarını kullandığını itiraf etti.

Arrafif'in dolandırıcılıktan suçlu bulunması halinde hapis cezası alıp almayacağı henüz net değil. Mahkeme tarihi ise açıklanmadı.