Dünya Çocuk katilinin son isteği şaşkınlık yarattı

Çocuk katilinin son isteği şaşkınlık yarattı

Paylaş
Çocuk katilinin son isteği şaşkınlık yarattı

66 yaşındaki katil Frank Atwood, 8 yaşındaki bir kız çocuğunu öldürmesinin üzerinden neredeyse 40 yılın geçmesinin ardından idama mahkum edildi. Ölmeden önce ise abur cubur yemek istediği için son akşam yemeğini yemeği reddetti.

Neredeyse kırk yıl önce 8 yaşındaki bir kız çocuğunu öldürmek suçundan idama mahkum edilen katil, ölmeden önce her mahkum gibi son yemeğini yemeyi reddetti. Cani katil bunun yerine bir dizi atıştırmalık yemeyi tercih etti.  66 yaşındaki Frank Atwood, Arizona'daki hapishanede iğneyle idam edildi. 

Haberin Devamı

İnfaz sırasında olay yerinde bulunan tanıklar, mahkumun 'kaderini kabullenmiş gibi' göründüğünü ve son sözlerinde özür dilemediğini belirtiyor. 

Katil Atwood, her idam mahkumuna verilen son yemek hakkını ise 'oruç tuttuğunu' söyleyerek reddetti. Bunun yerine ise atıştırmalık tabağı yemeyi tercih etti. 

Katilin son yemeği, tortilla cipsi, buğday ekmeği, fıstık ezmesi, jöle, salam, hardal ve su ile meyve suyundan oluşan bir atıştırmalık tabağıydı.

Atwood'un avukatları, idamın durdurulması için birçok başarısız savunma girişiminde bulunmuştu. Ancak ABD Bölge Yargıcı Michael Liburdi, infazın devam etmesine karar verdi.