Dünya Çocuklarını öldürdüğü iddia edilen anneden şok sözler

Çocuklarını öldürdüğü iddia edilen anneden şok sözler

Paylaş
Çocuklarını öldürdüğü iddia edilen anneden şok sözler

Yunanistan’da Roula Pispirigo adlı bir annenin evlatlarına yaptıkları dünyayı dehşete düşürdü. 9 yaşındaki kızını yavaş yavaş zehirleyen, ölümünü izleyip son dakikalarında gülerek poz veren korkunç annenin geçtiğimiz yıllarda ölen diğer iki kızının da mezarı açıldı. İlk bulgular bu çocukların da öldürüldüğü yolunda. Roula Pispirigou, verdiği röportajda şoke eden sözlere imza attı.

Komşumuz Yunanistan ‘seri evlat katili’ anneyi konuşuyor. Olaylar zinciri Geçen yıl nisan ayında Roula Pispirigo’nun (33) 9 yaşındaki kızı Georgina’nın hastaneye kaldırılmasıyla başladı. Georgina, 8 ay sonra öldü. Yapılan otopside çocuğun bedeninde ‘ketamin’ adı verilen zehirli bir maddeye rastlandı. Bu maddenin sağlık ekipleri tarafından verilmediği anlaşılınca anne hakkında cinayet soruşturması başlatıldı.

Haberin Devamı

SERİ EVLAT KATİLİ

Georgina’ya ölümünden 20 dakika önce ketamin verildiği ve bu anlarda yanında sadece annesinin olduğu belirlendi. Annenin ölmek üzere olan kızıyla gülerek verdiği pozlar dehşetin boyutunu artırdı. Korkunç annenin 3 yaşındaki kızı Malena 2019’da, 6 aylık kızı Iris ise 2021’de ölmüştü. İki çocuğun mezarı açıldı ve otopsi yapıldı. Adli tıp incelemesinde bu iki çocuğun ölümünün de şüpheli olduğu belirlendi.

Baba Manos Daslakalis eşinin kızlarını öldürdüğüne inandığını söyleyip suç duyurusunda bulundu. Malena’nın ölümü kayıtlara böbrek yetmezliği, Iris’in ölümü ise kalp rahatsızlığı olarak geçmişti.

ANNEDEN ŞOK SÖZLER

Roula Pispirigou hapishaneden STAR programına röportaj verdi. "Plan yapmayı bıraktım. Bir an önce masumiyetimi kanıtlamak istiyorum" diyen Pispirigou, "Çocuklarımdan ayrı olmaya dayanamıyorum, hiçbir zaman da dayanamadım. Onları hiçbir zaman terk etmedim, çocuklarıma bir şey yapmadım. Söyledikleri şeyler haksızlık, gerçekler ortaya çıkacak. Konuyla ilgili bilgisi olan herkesin bunu paylaşmasını istiyorum. Beni canavar gibi gösteriyorlar, ben öyle birisi değilim... Söylenilenler yalan. Bir çok insan beni hayal kırıklığına uğrattı. Akrabalarımdan, arkadaşlarımdan ve Manos'tan geç de olsa özür bekliyorum. Kendim için değil, çocuklarım için” dedi.

Haberin Devamı

'PERSONELDEN HERHANGİ BİRİ YAPMIŞ OLABİLİR'

Cinayetle suçlanan ve geceleri hapishanede nasıl uyuyabildiği hakkında konuşan 33 yaşındaki kadın şöyle devam etti:

"Kimse benim psikolojimi bilmiyor. Hiç uyuyamıyorum. Haksız yere suçlanıyorum. Orada bulunan hemşireler ve sağlık personelinden herhangi birisi ketamini kullanarak bu işi yapmış olabilir. Amacım kimseyi suçlamak değil, sadece sağduyu, bunu herhangi birisi yapmış olabilir. Bana yardım edin, ben üç çocuğunu kaybetmiş bir anneyim."