Dünya Dev gemide üçlü ilişki kavgası! 60 kişi birbirine girdi

Dev gemide üçlü ilişki kavgası! 60 kişi birbirine girdi

Paylaş
Dev gemide üçlü ilişki kavgası! 60 kişi birbirine girdi

ABD’de bir kruvaziyer gemisinde bir aldatma skandalı sonucu çıkan kavgaya 60 kişi dâhil oldu. Gemide üç kişinin partnerlerini aldatarak üçlü ilişki yaşadığı öğrenildi. O anlar bir görgü tanığı tarafından kayda alınırken, kavganın Karayipler yolculuğunun son gününde çıktığı belirtildi.

Gemi yolcusu Therasa James’in anlattığı kavga, Karayipler seyahatinin sekizinci gününde, gemi New York'a yaklaşmışken gece yarısı başladı. Carnival Magic isimli yolcu gemisi New York kıyılarına dönmeye hazırlanırken, iki kişi arasında başlayan bir tartışma, 60 kişilik bir kavgaya dönüştü. Yolculardan James, kavganın bir aldatma kriziyle çıktığını, üç yolcunun ilişki yaşadığı ve gemideki partnerlerinin durumu öğrendiğini iddia etti.

Haberin Devamı
ABD'de yolcu gemisi grup ilişki iddiasıyla karıştı! Amerika Birleşik Devletleri'nde bir yolcu gemisinde cinsiyetleri belirtilmeyen üç yolcu, kendi partnerleri tarafından grup ilişkiye girmekle suçlanınca aralarında tartışma çıktı.

Geminin beşinci katında başlayan kavganın büyümesiyle 60 kişi dahil oldu. Bir saat süren kavganın geminin birinci katında sonlandığı belirtildi. James, ciddi yaralanan olmasa da şişelerin fırlatıldığını aktardı.

ABD Sahil Güvenlik gemisi, kavga üzerine gemiyi Manhattan’daki limana çekerken New York Polis Departmanı inceleme başlattı.

Olay sonunda herhangi bir gözaltı durumu olmadığı belirtildi.