Dünya Düşes Camilla ilk kez açıkladı: Prenses Diana...

Düşes Camilla ilk kez açıkladı: Prenses Diana...

Paylaş
Düşes Camilla ilk kez açıkladı: Prenses Diana...

Prens Charles’ın Prenses Diana ile evliliğinin yıkılmasından sorumlu tutulan Düşes Camilla, sürekli eleştirilmenin ve suçlanmanın çok zor bir durum olduğunu ilk kez açıkladı.

İngiltere Veliaht Prensi Charles (73) ile ilk eşi ve iki çocuğunun annesi Prenses Diana 1996’da boşanmıştı. Diana 1997’de Paris’te trafik kazasında ölmüştü. Charles’ın yıllardır gizli ilişki yaşadığı Camilla (74) bu evliliğin yıkılmasının baş sorumlusu olarak gösterilmişti. Prens Charles’ın 2005’te evlendiği Düşes Camilla, yıllardır kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili ilk kez samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'KOLAY DEĞİL'

Düşes Camilla, İngiliz “Vogue” dergisine verdiği röportajda, Charles’ın Diana ile evliliği sırasında ilişki yaşadıkları iddiasına hedef olmanın ve her zaman “incelenmenin, eleştirilmenin, suçlanmanın” kolay olmadığını söyledi.

'HAYATA DEVAM ETMELİSİN'

Camilla, “Bu çok zor bir durum. O kadar uzun süre incelendim ki, bununla yaşamanın bir yolunu bulmanız gerekiyor. Kimse her zaman hedef olmaktan ve eleştirilmekten hoşlanmaz” dedi. Ancak özellikle medyanın kendisine yönelik olumsuz eleştirilerine rağmen bunun üstesinden geldiğini belirten Camilla, “Ne olursa olsun hayata devam etmelisin” ifadesini kullandı.

Charles ile Camilla’nın ilişkisi olduğu iddiası, ikilinin arasındaki samimi bir telefon görüşmesinin dökümünün 1992’de kamuoyuna sızdırılmasının ardından yoğunlaşmıştı.

Haberin Devamı