Dünya Elleri ve ayakları var! Sahile vuran yaratık tanımlanamıyor!

Elleri ve ayakları var! Sahile vuran yaratık tanımlanamıyor!

Paylaş
Elleri ve ayakları var! Sahile vuran yaratık tanımlanamıyor!

Dört uzva ve sürüngen kafatasına sahip gizemli uzaylı benzeri yaratık Avustralya'daki bir sahilde kıyıya vurdu. Yaratığın görüntüleri Instagram'da yayınlandı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Queensland sakini Alex Tan, bu hafta Brisbane'in yaklaşık 100 km kuzeyindeki Sunshine Sahili'ndeki Maroochydore Plajı'nda yürürken kalıntıya rastlayınca şaşkına döndü. Tan, yaratıkla bölgeyi vuran sel baskınının üzerinden çok geçmeden karşılaştığını söyledi.

Haberin Devamı

Instagram'da paylaştığı bir gönderide kameraya "Tuhaf bir şeye rastladım. Bu, insanlar uzaylı bulduğunu iddia ettiğinde gördüğünüz şeylerden biri gibi" dedi.

DÖRT UZVU VAR

Ne olduğu henüz belirlenemeyen yaratığın dört uzvu, sürüngenlerinkine benzeyen bir kafatası ve kuyruğu var. Tan'in paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı.Tan ilk başta onun keseli sıçan olduğunu düşündüğünü ama kararsız kaldığını söyledi. News.com.au'ya konuşan Tan, "ne olduğunu öğrenmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

KANGURU OLABİLİR Mİ?

Tan'in takipçilerinden bazıları, yaratığın ne olduğunu tahmin etmeye çalışarak boğulmuş bir kanguru olabileceğini öne sürdü. Birkaç sosyal medya kullanıcısı ise Avustralyalı efsane Steve Irwin'in hayvan bakıcısı kızını, uzman görüşünde bulunması için yorum yapmaya çağırdı.

Haberin Devamı

Uzun bir süre denizde kalan kara hayvanlarının bedenleri, genellikle tanınmalarını zorlaştıran garip, uhrevi bir görünüme bürünebiliyor. Gelgitlerin, tuzlu suyun ve okyanus çöpçülerinin eylemleri, cesetleri tanınmayacak şekilde bozabiliyor.

Bazense okyanus derinliklerinin ortalama bir insanın muhtemelen tanıyamayacağı normal sakinleri kıyıya vurduğunda insanları şaşırtabiliyor.

 

Suda dans eden gökkuşağı! Çok az sayıda kişi bunu gördü Dünyada çok az sayıda kişinin doğal ortamında görme şansını elde edebildiği, rengarenk görüntüsüyle hayranlık uyandıran battaniye ahtapotu, Avustralya açıklarında görüldü.