Dünya En net UFO fotoğrafı yıllar sonra ortaya çıktı

En net UFO fotoğrafı yıllar sonra ortaya çıktı

Paylaş
En net UFO fotoğrafı yıllar sonra ortaya çıktı

Ağustos 1990'da iki genç şef, İskoçya'daki Carigorms yakınlarında yürürken UFO olduğunu düşündükleri bir şeyi fotoğrafladılar ve fotoğrafları bir gazeteye götürdüler. Gazete onları Savunma Bakanlığı'na iletti. Ardından hem fotoğraflar hem de iki genç şef ortadan kayboldu. Şimdiyse, 32 yıl sonra, fotoğraf ortaya çıktı.

İskoçya’daki Carigorms yakınlarında 32 yıl önce çekilen ‘tanımlanamayan uçan cisim’ (UFO) fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı. Bu fotoğrafı şimdiye kadar çekilenlerden farklı kılan ise en net UFO fotoğrafı olması. 4 Ağustos 1990’da bir otelde şef olarak çalışan iki genç adam, akşam yürüyüşü sıradında fark edip çektikleri cisim fotoğrafını ülkenin önde gelen gazetesi Daily Record’a gönderdi. Ancak haber yapılmadı. Gazete fotoğrafı Savunma Bakanlığı’na yolladı.

Haberin Devamı

Bakanlıktaki memur Craig Lindsay (83) protokolü bozdu ve fotoğrafın kopyasını sakladı. Sonunda o fotoğraf yayınlandı. Fotoğraf, Sheffield Hallam Üniversitesi tarafından da analiz edilerek sahte olmadığı kanıtlandı.

PENTAGON VE NASA ARAŞTIRMA EKİBİ KURUYOR

Tanımlanamayan uçan cisimleri araştırmak üzere ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) ve NASA harekete geçti. 

Haziran ayında, son 17 yılda gözlemlenen 144 'UFO' olayıyla ilgili incelemelerin yer aldığı bir rapor yayınlayan ve gizemli uçan nesnelerin doğasını anlayabilmek için yeterli veri bulunmadığını açıklayan Pentagon, kısıtlı hava sahasında meydana gelen UFO olayları iddialarını mercek altına almakla sorumlu yeni bir birim kurulduğunu duyurdu.

NASA’dan yapılan yazılı açıklamada, “NASA, tanımlanamayan hava olaylarını, yani gökyüzündeki uçak veya bilinen doğal oluşumlar olarak tanımlanamayan olayların gözlemlerini, bilimsel bir bakış açısıyla incelemek için sonbaharın başlarında başlayacak bir çalışma ekibi görevlendiriyor" ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

PENTAGON'DAN SIZAN RAPOR

Pentagon’un İnsan ve Biyolojik Dokular Üzerindeki Anormal Akut ve Subakut Alan Etkileri başlıklı raporu, UFO’ların insanlar üzerindeki etkilerini açıklıyor. Etkilerin arasında en tuhaf olanı ise ‘açıklanamayan hamilelik’.

Pentagon'un raporunda bir kadının UFO ile temas sonrasında hamile kaldığını iddia etmesi de yer alıyor.

The Sun tarafından Pentagon’dan talep edilen raporlarda, bir uzaylıyla karşılaşılırsa yaşayabileceğiniz etkiler konusunda bir liste yer alıyor. Bunlara göre zihin okuyabilir, başka bölgeye ışınlanabilir veya hamile kalabilirsiniz.