Dünya Ermenistan'da alışveriş merkezinde korkunç patlama

Ermenistan'da alışveriş merkezinde korkunç patlama

Paylaş
Ermenistan'da alışveriş merkezinde korkunç patlama

Ermenistan Acil Durumlar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, başkent Yerevan'da bulunan bir AVM'de büyük ir patlama meydana geldi.

Ermenistan'ın başkenti Yerevan'da bulunan Surmalu Alışveriş Merkezi'nde bugün büyük bir patlama meydana geldi. Büyük patlamanın hemen ardından büyük bir yangın çıkarken, yerel yetkililer hayatını kaybedenlerin yanı sıra yaralılar olduğunu ifade etti. Kesin sayı ise şimdilik açıklanmadı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

Son dakika haberine göre patlama, birkaç dakika önce meydana geldi. alışveriş merkezinde meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Ermeni gazetesi Aravot'un aktardığına göre, Acil Durumlar Bakanlığı patlamada çok sayıda ölü ve yaralı olmasından endişe ediliyor. Bakanlık sözcüsü açıklamasında, "Surmalu alışveriş merkezinde patlama oldu ve yangın çıktı, ön verilere göre kurbanlar var" ifadelerini kullandı.

Yerel basına yansıyan haberlere göre "yangın ve acil durum devam ediyor". Patlamaya neyin neden olduğu şimdilik bilinmezken kurbanların sayısı da açıklanmadı. Görgü tanıkları, patlamanın havai fişekler nedeniyle çıkmış olabileceğini aktarıyor.

 

Ermenistan’da havai fişek deposunda patlama Ermenistan’ın başkenti Erivan’da Surmalu alışveriş pazarında bir havai fişek deposunda meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi ise yaralandı.