Dünya Evlat edineceği bebeğin katili oldu

Evlat edineceği bebeğin katili oldu

Paylaş
Evlat edineceği bebeğin katili oldu

İngiltere’de evlat edinmeye çalıştığı 13 aylık bebek James’i öldüren kadın, ülkeyi dehşete düşürdü. Bebeğin kazara öldüğünü savunan Laura Castle, 18 yıl hapis cezası aldı.

İngiltere, evlat edinmek istediği 13 aylık bebeğin ölümüne yol açan anne adayının şokunu yaşıyor. Cumbria bölgesindeki Laura (38) ve Scott Castle (35) çifti bir çocuk evlat edinmek istedi. Ağustos 2020’de Leiland-James Corkill isimli kimsesiz bebeği evlat edinme süreçleri başladı. James bebek, çiftin evine yerleştirildi.

Haberin Devamı

Ancak beş ay sonra, Ocak 2021’de öldü. Ölümü normal değildi. Bebek, feci kafa travmaları geçirmişti. Soruşturma başlatıldı. Adli tıp uzmanları bebeğin kafasını sert bir yüzeye çarptığını ve güçlü bir sarsıntı geçirdiğini belirledi. Savcılık, Laura’yı bebeğe karşı öfkesini kaybedip onu öldürmekle suçladı.

‘TOKATLAMAYI DURDURMALIYIM’

Zira çift arasındaki mesajlaşmalarda bebeğe şiddet uygulamaktan bahsetmişlerdi. Laura’nın kocasına gönderdiği bir mesajda “Onu tokatlamayı bırakmam gerek çünkü başlarsam bir noktada durmayacağım ve bu bizi hiçbir yere götürmüyor” dediği ortaya çıktı.

Cinayet suçlamasını kabul etmeyen Laura, önce bebeğin koltuktan düşüp başını sehpaya çarptığını söyledi. Bu savunması adli tıp raporuyla uyuşmuyordu. Karar duruşmasından bir gün önce Laura Castle ifadesini değiştirdi.

Haberin Devamı

“Ağlamasın diye kucağıma alıp sarstım. Koltuğun kolçaklarına vurdum” dedi. Cani üvey anne, 18 yıl hapis cezasına çarptırdı. Bebeğin öldüğü gece gece vardiyasında olduğu belirlenen Scott ise ceza almadı.