Dünya Film gibi olay! Cesetleri paylaşamıyorlar

Film gibi olay! Cesetleri paylaşamıyorlar

Paylaş
Film gibi olay! Cesetleri paylaşamıyorlar

Rusya'da 2006'da kurulan ölümsüzlük şirketi KrioRus'un sahipleri dondurucudaki cesetleri paylaşamıyor.

2005'te tanışan Valerija Udalova (61) ile Danila Medvedev'i (42), ölümsüzlük tutkusu yakınlaştırdı. 2006'da şirket kurdular. İlk müşterilerinden biri de kendi köpekleri ve yakınları oldu. İnsan bedenlerini veya beyinleri dondurarak saklamaya başladılar.

Haberin Devamı



Şirket büyüdü. Artık tüm beden için 36 bin dolar, sadece beyin için 15 bin dolar alan bir şirkete döndü. Avrupa'nın da en gelişmiş deposu olarak bilinmeye başladı.

UYGUN TEKNOLOJİ BULUNANA KADAR SAKLIYORLARDI


Müşterilere dirilmeyi vadetmiyorlar ama uygun teknoloji bulunana kadar bedenlerini saklamayı vadediyorlardı. Ama ilişkileri çıkmaza girince sakladıkları bedenlerin güvenliği de tehdit altına girdi.

CESETLERİ ÇALDI


Valerija'nın şirketteki yöneticilik pozisyonunun süresi doldu. Danila da bir daha seçilmesine izin vermedi. Bunun üzerine kadın, bir grupla birlikte depoya girdi, duvarları delip kırdı, birçok ceset ve beyni çaldı! Çaldıkları arasında Danila'nın büyükannesinin beyni de vardı.

CESETLE ŞANTAJ

Haberin Devamı

Danila polisten yardım istedi. Valerija, bedenleri daha iyi bir depoya taşımak için aldığını söyledi, serbest kaldı, iki ay sonra yeniden saldırdı.

Danila, eski sevgilisinin bedenleri bir şantaj unsuru olarak kullandığını söylüyor. Çift arasındaki husumet davalık.