Dünya Futbolcu eşlerinin ispiyon hesaplaşması

Futbolcu eşlerinin ispiyon hesaplaşması

Paylaş
Futbolcu eşlerinin ispiyon hesaplaşması

İngiliz futbol efsanesi Wayne Rooney’nin eşi Coleen Rooney ile İngiliz futbolcu Jamie Vardy’nin eşi Rebekah Vardy arasındaki basına bilgi sızdırma kavgası mahkemeye taşındı.

İngiliz eski futbolcu Wayne Rooney (36) ile milli takımdan arkadaşı futbolcu Jamie Vardy (35) eşleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle karşı karşıya geldi. Rooney’nin eşi Coleen (35), Vardy’nin eşi Rebekah’yı (39) mahkemeye verdi. Coleen, sosyal medya sayfası Instagram’da paylaştığı özel bilgileri İngiliz The Sun gazetesine sızdırmakla suçladığı Rebekah’ya savaş açtı. Coleen’in iddasına göre Rebekah, özel bilgilerini izin almadan basınla paylaştı.

Haberin Devamı

Coleen ve Rooney

Coleen, emin olmak için Instagram’da yakın arkadaşlarına özel paylaşım listesindeki herkesi kaldırdı. Sadece Rebekah’nın erişimine açtı. Uyduruk paylaşımlar yaptı. Ve bunların hepsi The Sun’da hızla haber oluyordu. Bu sayede sızdıran kişinin Rebekah olduğundan emin oldu.

SUÇU MENAJERİNE ATTI

Rebekah’dan başka kimsenin o paylaşımları görmediğine dair ekran görüntüleri topladı. Yaşananları sosyal medyadan duyurdu. 2019’da olan bu olay sırasında Rebekah hamileydi. Doğum yaptıktan sonra Coleen’e dava açtı. İtibarı zedelendiği için Leicester City takımında oynayan kocasının maçlarını rakip taraftarlarının tezahüratları yüzünden izleyemediğini söyledi. İşte halen devam eden o davada Rebekah, 3 milyon Sterlin itibar tazminatı talep ediyor.

Haberin Devamı

Öte yandan Rebekah, hikayeleri menajerinin sızdırdığını, hesabını kendisinden başka kullananların da olduğunu söylüyor. Ancak Coleen’in avukatları telefonunu incelemek için başvurduğunda, Rebekah tekne gezisi sırasında suya düşürdüğünü ve telefonun bilgilerini de yedeklemediğini söyledi. Coleen, Rebekah’yı delilleri karartmakla suçluyor.

ROMAN GİBİ

İngiliz basını, bu davaya ‘Wagatha Christie’ adını verdi. Çünkü Agatha Christie’nin 1942 tarihli Cinayet Reçetesi (The Moving Finger) isimli kitabında katil bu yöntemin izlendiği bir planla bulunuyor.