Dünya Havalimanında panik anları! Uçak alev aldı

Havalimanında panik anları! Uçak alev aldı

Paylaş
Havalimanında panik anları! Uçak alev aldı

Miami Havalimanı'nda 126 yolcuyu taşıyan Red Air havayollarına air bir uçak, pistte alev aldı. Panik anları kameralara yansırken 3 kişinin yaralandığı ifade edildi.

126 kişiyi taşıyan Red Air havayollarına ait bir uçak, ABD'nin Miami Uluslararası Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra ön iniş takımları çökünce pistte alev aldı. Olayda 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Miami-Dade Havacılık Departmanı sözcüsü Greg Chin, Associated Press'e yaptığı açıklamada Dominik Cumhuriyeti, Santo Domingo'dan gelen Red Air havayollarına ait uçağın iniş takımının çökmesi sonucu kazanın yaşandığını belirtti.

Uçak alev aldı! Havalimanında panik anları Miami Havalimanı'nda 126 yolcuyu taşıyan Red Air havayollarına air bir uçak, pistte alev aldı. Panik anları kameralara yansırken 3 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Miami-Dade İtfaiyesi, Twitter'da yaptığı açıklamada ekiplerin yangını kontrol altına aldığını ve yakıt sızıntısını azalttığını bildirdi.

Uçağın yanma anı ise çevrede bulunan kişiler tarafından anbean kaydedildi. Şirketten ise konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu, yangını araştırmak için bir ekibin havaalanına geleceğini bildirdi.