Dünya Kaçırdığı mahkum gardiyanın sonu oldu

Kaçırdığı mahkum gardiyanın sonu oldu

Paylaş
Kaçırdığı mahkum gardiyanın sonu oldu

ABD Alabama’da cinayetten hapis yatan sevgilisini 11 gün önce hapishaneden kaçıran kadın gardiyanın yeri tespit edildi. Kısa süren kovalamacanın ardından firari sevgililerin aracı kaza yaptı. Mahkum Casey White teslim olurken sevgilisi Vicky White intihar etti.

ABD Alabama’da Casey White (38), cinayet ve cinayete teşebüsten aldığı 75 yıllık cezayı 2020’den beri Lauderdale Cezaevi’nde çekiyordu. Aynı cezaevinde 17 yıldır görevli olan kadın gardiyan Vicky White (56), 29 Nisan’da emekli olmak için başvurmuştu. İşteki son gününde şeflerine Casey White’ı akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için hastaneye götüreceğini söyledi.

Haberin Devamı

4 KEZ YILIN ELEMANI

Sonra da elleri kelepçeli mahkumu polis aracına bindirdi. Aynı soyadını taşıyan ancak aralarında akrabalık bağı olmayan ikiliden bir daha haber alınamadı. 4 kere ‘yılın elemanı’ seçilen Vicky White’ın mahkum ile ilişki yaşadığı belirlendi. Bir süre önce evini satıp parasını yanına alan Vicky White’ın olaydan 1 hafta önce erkek giyim mağazası ile seks mağazasından alışveriş yaptığı tespit edildi.

KAMERADAN YAKALANDILAR

Casey White, Indiana’da bir oto yıkamacının güvenlik kamerasına yakalandı. İkilinin kaldığı moteli belirleyen polis harekete geçti. Polisleri gören firariler otomobille kaçtı. Polisler de peşlerine takıldı. Polisin yola serdiği çivili tuzak nedeniyle firarilerin aracı takla attı. Araçtan çıkan Casey White teslim oldu. Aracı kullanan Vicky White ise otomobilin içinde kendini başından vurdu. Hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı.

Haberin Devamı