Dünya Kar fırtınasına yakalanan kadın 6 gün böyle hayatta kaldı!

Kar fırtınasına yakalanan kadın 6 gün böyle hayatta kaldı!

Paylaş
Kar fırtınasına yakalanan kadın 6 gün böyle hayatta kaldı!

California'da arkadaşıyla yola çıkan kadın bir anda kar fırtınasına yakalandı. İkili, ertesi sabah kar fırtınasından kurtulmuştu ancak arabanın aküsü bitmişti.

California'da bir kadın, kar fırtınası nedeniyle 6 gün boyunca arabasında mahsur kaldı. Bu süre boyunca kar ve 6 paket yoğurt yedi. 

Haberin Devamı

52 yaşındaki Sheena Gullett ve 48 yaşındaki Justin Honich, aniden kar fırtınasına yakalanınca arabalarında mahsur kaldılar. Ertesi sabah ise arabanın aküsü bitti. 

İkili kar fırtınasından birlikte kaçmaya çalıştı ancak Sheena'nın botları parçalandı ve Justin'i bırakarak arabasına geri döndü. 

Arabasına döndüğünde yeniden kar fırtınası başladı. Sheena, arabasında yardım beklerken arkadaşı Justin yardım bulmak için yoluna devam etti. Zorlu hava koşullarında barınak bulmaya çalışan Justin ise kamp ateşi yaktı. Justin ertesi günü taşlık bir yol buldu ancak kimse yoktu. 

Justin sonunda bir aracı durdurabildi ve polise giderek Sheena'nın mahsur kaldığını söyledi. Justin, geldiği yeri tam olarak bilemediğinden polise doğru talimatları veremiyordu. 

Haberin Devamı

Justin'in ihbarından sonra mahsur kalan kadın için karadan ve havadan kurtarma çalışmaları başladı. Ancak hava koşullarının giderek tehlikeli hale gelmedi nedeniyle aramalar ertelendi. 

Olayın ardından tam 6 gün geçmesinin ardından Sheena bulundu. Şerif departmanının yaptığı basın açıklamasında Sheena'nın duygusal olarak travma yaşadığı ancak fiziksel olarak iyi olduğu ifade edildi. Sheena bu süre boyunca kar yiyerek susuzluğunu gidermiş ve 6 paket yoğurtla hayatta kalmıştı.