Dünya Kardeşleriyle 60 yıl sonra tanıştı

Kardeşleriyle 60 yıl sonra tanıştı

Paylaş
Kardeşleriyle 60 yıl sonra tanıştı

İngiltere’de evlatlık olarak büyütülen Paul Garner, bebekken bir tuvalete terk edildiğini 60 yıl sonra öğrendi. Biyolojik ailesini ararken üç kardeşi daha olduğu ortaya çıktı. Kardeşleriyle buluştu.

İngiltere’nin Essex bölgesinde yaşayan Paul Garner (64) evlatlık olduğunu hayat boyu biliyordu. Biyolojik ailesini hiç merak etmedi. Ta ki 2019’a kadar. Evlat edinilme belgelerini ilk kez o zaman gördü. Belgelerde Güney Galler’de bir umumi tuvalette bulunduğu yazıyordu. Ailesi ona bu hikayeyi anlatmamıştı.

Haberin Devamı

Eski kıyafetler giydirilmiş, battaniyeye sarılıp bir poşete konulmuş halde tuvalete terk edildiğini öğrendi. Hikayesini öğrenmek üzere gazete ve radyoya ilan verdi. Kendisini bulan polis memuru Roy’a ulaştı. Roy’dan aldığı bilgilerle ailesinin peşine düştü. Anne ve babasının öldüğü ancak üç kardeşi daha olduğu ortaya çıktı.

MADDİ İMKANSIZLIK

Kardeşlerini bulmak üzere ITV kanalının ‘Long Lost Family’ programına başvurdu. DNA testi ile üç kardeşine de ulaşıldı. Kendisinden 10 yaş büyük ağabeyi ve iki kız kardeşi vardı. Ailesinin neden kendisini terk edip kardeşlerini büyüttüğünü merak etti.

Ağabeyi, “Ben annemin hamile olduğunu bile bilmiyordum. O yıllarda babam ordudaydı. Maddi durumumuz kötüydü, 11 yaşında çalışmaya başlamıştım. Kız kardeşlerim babam ordudan eve dönünce maddi olarak refaha erdiğimiz dönemde dünyaya geldi” dedi.

Haberin Devamı

Garner, ailesinin büyük oranda maddi imkansızlık nedeniyle kendisinden vazgeçtiğine “Kabullenmek çok acı ama eminim kendilerini affetmişlerdir” diyerek inandığını belirtti.